25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

26-27 Kasım tarihlerinde yapılan AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Binlerce AÖF öğrencileri girdikleri açıköğretim ara dönem sınavlarının sonuçlarını merak ediyorlar. AÖF vize sınavları hakkında detaylar ve öğrenci giriş ekranı haberimizde.

26 Kasım 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri için vize heyecanı vardı. Öğrenciler iki gün boyunca vize sınavlarına katılııyorlar. Binlerce öğrencinin katıldığı  birinci dönem ara sınavlarının bitimiyle özellikle mezuniyet için sınava girenler sonuçları merak ediyorlar. 
 
 
26-27 Kasım tarihinde yapılan AÖF sınav sonuçlarına dair detaylar haberimizde. Sınav sonuçlarının değerlendirilmesi ve ders geçme sistemi "Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği" ile bu yönetmeliğin verdiği yetkiye istinaden hazırlanan “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları” ve “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları”na göre belirlenir. İşte AÖF hakkında tüm ayrıntılar...
 
 

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

 
 
AÖF sınav sonuçlarının yaklaşık 20 gün içinde açıklnaması bekleniyor. Sınav sonuçlarını adaylar Anadolu Üniversitesi sitesinden öğrenebilecekler. https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinden öğrenci girişi yaparak AÖF sınavları hakkında tüm bilgilere ulaşılabilir.
 
"Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı ise 14 Ocak 2017 Cumartesi ve 15 Ocak 2017 Pazar günlerinde yapılacaktır. 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde yeni bir sınav merkezinde sınava girmek isteyen öğrenciler 29 Kasım 2016 tarihine kadar sınav merkezi tercih işlemlerini yapmaları halinde Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavına yeni sınav merkezinde girebilirler. 29 Kasım 2016 tarihinden sonra yapılan sınav merkezi tercihleri bir sonraki sınavlar için geçerli olacaktır. Öğrenciler; adres, büro ve sınav merkezi tercih işlemlerini http://aof.anadolu.edu.tr adresindeki Öğrenci Otomasyonundan, AÖF bürolarından ya da Açıköğretim Sistemi Etkileşim Merkezinin 0850 200 46 10-19 (10 hat) ve 444 10 26 (7/24) telefon numaralarını arayarak yaptırabilirler."
 
Geçmiş yıllardan günümüze kadar yapılmış açıköğretim sınavlarının sorularına Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sisteminden erişebilirsiniz. https://ekampus.anadolu.edu.tr/ adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak çıkmış sınav sorularına bakabilir ve cevap anahtarı kısmından soruların doğru cevaplarını görebilirsiniz.