20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

AÖL sınav yorumları

Açıköğretim Lisesi AÖL 2. dönem sınavından çıkan öğrenciler sınavdaki sorular ve cevapları, sınav hakkında görüşlerini, yorumlarını sosyal medyadan paylaşıyor.

21 Mart 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
AÖL sınav yorumları
MEB Açık Öğretim 2. dönem sınavları 18-19 Mart 2017 tarihlerinde yapılıyor. Sınava giren öğrenciler görüşlerini sosyal medyadan paylaşıyor. Sizler de sınav hakkındaki yorumlarınızı sayfanın sonunda bulunan yorumlar bölümüne yazabilir, sınava giren diğer öğrencilerle görüşlerinizi, sorular ve sorulara verdiğiniz cevapları paylaşabilirsiniz. İşte, cumartesi 2 oturum, pazar günü 1 oturum olarak yapılan açık lise sınavları hakkında yorumlar...

 

MEB GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN...

 
AÖL 2. DÖNEM TWITTER YORUMLARI
 
@gumushanem29 1.sınavdan çıktım şimdi ikincisine giricem inşaalllah hayırlısıyla geçerim sorular çok zoooorrr be sanki üniversiteye giriyoruz #AÖL
 
@petrarcabey Açık lise sınavında bir öğrenci bıraktı biraz önce 
 

@Kimim1903Ben yeğenime açık lise de okuyorum dedim. Cevabı çok masum du :-) "sizin okulun çatısı yok mu?"
 
@uykusuz____ Annem açık ögretim lise sınavında din sınavına gircek.Babama diyo ki elime hicret yılını falan yaz,kopyalar hazırla bana.
 
@aqesal Açık lise sınavında yanlış pkula gitmişim :D
 
AÖL 2. DÖNEM SINAVI SORULAR VE CEVAP ANAHTARI NE ZAMAN YAYINLANIR?
MEB tarafından gerçekleştirilen Açık Öğretim Lisesi 2. dönem 18-19 Mart 2017 sınav sorular ve cevap anahtarı pazar günkü oturum bittikten kısa bir süre sonra açıklanacak. Sorular ve cevap anahtarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 

AÖL 2. DÖNEM SORULAR VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYINIZ...

 
AÖL 2. DÖNEM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
MEB tarafından yapılan AÖL 2. dönem sınav sonuçları, sınav takvimine göre 21 Nisan 2017 Cuma günü erişime açılacak. MEB son dakika duyurularına bakmak için aşağıdaki linke tıklayın.
 

MEB RESMİ İNTERNET SİTESİ İÇİN TIKLAYIN...