19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

2018 ATA AÖF sınav tarihleri ne zaman

Milyonlarca öğrencinin merak ettiği konuların başında yer alan 2018 ATA AÖF sınav tarihleri ne zaman? sorusunun yanıtı haberimizde.

7 Mart 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
2018 ATA AÖF sınav tarihleri ne zaman

ATA AÖF Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin geçtiğimiz haftalarda girdikleri ATA AÖF bütünleme sınavları sonuçları açıklandı. ATA AÖF sonuçlarını öğrenmek için öğrenciler Atatürk Üniversitesi’nin websitesine akın etti. 2018 ATA AÖF sonuçları Atatürk Üniversitesi’nin sitesi üzerinden ilan edildi. Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim fakültesinde eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler ATA AÖF bütünleme sonuçlarını internet üzerinden kontrol edebilecekler. İşte ATA AÖF bütünleme sınav sonucu sorgulama ekranı..

 


ATA AÖF bütünleme sonuçlarınızı aşağıdaki link üzerinden kontrol edebilirsiniz. Sorgulama ekranına giriş yapmak için gerekli panel giriş şifreniz ve kullanıcı adınızı girmeniz gerekmektedir.
 

 

ATA AÖF SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ


SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ İŞLEMİ NASIL YAPILACAK?

ATA-AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından, daha önce soru cevaplara göre afaki puan hesaplaması yapan ve açıklanan sonuçlarda yanlışlık olduğunu düşünen adaylar, itiraz için müracaatta bulunabilecek.Sınav sonuçlarına itiraz, Dekanlığa yazılı olarak sınav sonuçlarının ilanını izleyen beş iş günü içerisinde yapılabilecek. İtirazlar, Dekanlıkça incelenip sonuçlandırıldıktan sonra ilgili öğrenciye bildirilecek.Sınav sonuçlarında maddi hataların düzeltilmesi dışında herhangi bir değişiklik yapılmayacak ve cevap kağıdı öğrenciye verilmeyecek.



ATA AÖF SINAVLARI NASIL YAPILIR?

Fakültemizde bir eğitim – öğretim yılı içerisinde her dönem için bir adet ara sınav (Blok Uygulama hariç) ve bir yarıyıl sonu sınavı ile bir bütünleme sınavı yapılmaktadır. Ayrıca kayıtlı olduğu programın bütün derslerine kayıt yaptırmış ancak FF harf notu alarak mezuniyeti için üç dersi kalmış olan öğrencilere eğitim-öğretim yılı sonunda bir defaya mahsus olmak üzere mezuniyet üç ders sınavı yapılır. Sınavlar ülke genelinde 81 ilde merkezi sınav yöntemiyle gözetim altında (yüz yüze) gerçekleştirilmektedir. Ayrıca yurtdışında Azerbaycan’da sınav yapılmaktadır.