25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

ATA AÖF bütünleme

ATA AÖF güz dönemi bütünleme sınav sonuçları açıklandı. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri obs.atauni.edu.tr üzerinden sonuçlarını sorgulayabiliyorlar.

24 Mart 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
ATA AÖF bütünleme
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi son dakika açıklamasıyla, ATA AÖF güz dönemi bütünleme sınav sonuçlarının obs.atauni.edu.tr adresi üzerinden sorgulamaya açıldığını duyurdu. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinden yapılan açıklamada, "Değerli Öğrencilerimiz, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınav sonuçları ilan edilmiştir. Sınav sonuçlarınıza obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz." denildi. ATA AÖF güz dönemi bütünleme sonuçlarınıza aşağıdaki linki tıklayarak bakabilirsiniz.
 

ATA AÖF BÜTÜNLEME SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN...

 
SONUÇLARA NASIL İTİRAZ EDİLECEK?
Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen adaylar için bir duyuru yayımlayan ATA AÖF, sonuçlara itirazın online olarak yapılabileceğini duyurdu. İşte o duyuru:
 
"Fakültemiz öğrencilerinin sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarının daha kısa sürede çözüme kavuşması için e-itiraz dönemi başladı. Sınav sonuçlarına itirazda bulunmak isteyen öğrencilerimiz Öğrenim Yönetim Sisteminde (LMS) sol menüde yer alan “Sonuç İtirazı” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını bize iletebilecekler. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler anlık olarak yapılacaktır.
 

ATA AÖF SINAV SONUÇ İTİRAZ KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN...

 

SINAV SONUCUNA İTİRAZ EKRANI İÇİN TIKLAYIN...