18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

ATA AÖF Final sınavı sonuçları

ATA AÖF final sınavları 28 - 29 Ocak 2017 tarihlerinde yapıldı. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinden sonuçlarla ilgili son dakika açıklaması geldi.

2 Mart 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
ATA AÖF Final sınavı sonuçları
ATA AÖF final sınavı sonuçları için son dakika açıklaması geldi. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinden 28 - 29 Ocak 2017 tarihlerinde yapılan final sınavları konusunda yapılan açıklamada, “Geçme notu ile ilgili siz değerli öğrencilerimizin lehine olacak bir düzenleme üzerinde çalışıldığından sınav sonuçları 16.02.2017 tarihinde açıklanacaktır.” denildi. Bu açıklamadan sonra sonuçlar bugün açıklandı. ATA AÖF final sınavı sonuçlarınıza aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN...

 
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA
Yarıyıl Sonu Sınav Sonuçları Açıklandı
 
Sizlerden gelen yoğun talep üzerine, ders geçme baraj notu olarak kullanılan “Alt Limit (AL)” değerinin 35’den 30’a düşürülmesi teklifimiz Üniversitemiz Senatosu tarafından kabul edilmiştir. Yarıyıl sonu sınav değerlendirmesi AL = 30’a göre yapılmış ve ilan edilmiştir.
 
Sınav sonuçlarınıza Öğrenci Bilgi Sisteminden ulaşabilirsiniz.
 
Siz değerli öğrencilerimizin lehine olan bu düzenlemenin zaman alması nedeniyle sınav sonuçlarının açıklanması birkaç gün gecikmiştir. Bu konuda göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, bütünleme sınavında başarı oranının daha da yükseleceğine olan inancımızı ifade ederek, başarılar dileriz.
 
BÜTÜNLEME SINAVLARI NE ZAMAN?
ATA AÖF final sınavlarının açıklanmasının ardından başarılı olunamayan dersler için bütünleme sınavı yapılacak. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinden daha önce bütünleme sınavına yönelik bir duyuru yayımlanmıştı. Yayımlanan duyuruya göre Güz dönemi bütünleme sınavları 4 Mart- 5 Mart 2017 tarihlerinde yapılacak.