25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

ATA AÖF sınavı gerçekleşti

ATA AÖF sınav soruları ve yorumları nasıl? 2018 ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? soruların yanıtları araştırılan konular arasında.

26 Mart 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
ATA AÖF sınavı gerçekleşti

 ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtını bu haberimzide sizler için derledik. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sayesinde öğrenciler uzaktan eğitim fırsatını değerlendirmek istiyor. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) sınav takvimi yayınlandı. Vize sınavlarından önce öğrencilerin daha önce çıkmış sınav sorularını araştırmak oldu. ATA AÖF bahar dönemi sınav soruları ve sonuçları henüz açıklanmadı. Sınavla ilgili tüm detaylara  https://obs.atauni.edu.tr/auth adresinden üzerinden ulaşabilirsiniz...
 

ATA AÖF SORU VE CEVAPLAR YAYIMLANDI MI?

ATA AÖF bütünleme sınavının soruları ve cevapları, 24 - 25 Mart tarihinde Atatürk Üniversitesi internet sitesi üzerinden yayımlanması bekleniyor. ATA AÖF Sorular ve cevapları bu hafta içerisinde erişime açılacak. Sınav sosnuçları ise sınavdan yaklaşık 10 gün sonra https://obs.atauni.edu.tr/auth adresinden erişime açılacak.  Sınav soruları ve sonuçları ile ilgili itirazlar ise erişime açılması ile birlikte  2 gün sonuna kadar itirazlarını gerçekleştirebilecek.
 

ATA AÖF SORULARI GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ