20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

ATA AÖF final sınavı giriş belgesi alma ekranı

Atatürk Üniversitesi AÖF (Açıköğretim Fakültesi) final sınavları 28-29 Ocak 2017 Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak.

28 Ocak 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
ATA AÖF final sınavı giriş belgesi alma ekranı
Atatürk Üniversitesi AÖF (Açıköğretim Fakültesi) final sınavı giriş belgesi nereden alınır? Sınava girecek binlere öğrenci sınav giriş yerlerini öğrenmek için Atatürk Üniversitesinin resmi internet sitesi olan obs.atauni.edu.tr adresini ziyaret ediyor. T.C. Kimlik Numaraları - kullanıcı adı ve şifreleriyle giriş yapan öğrenciler 28-29 Ocak tarihlerinde yapılacak final sınavları için giriş yerlerini öğreniyor ve sınav giriş belgesi çıktısını alıyor.
 

ATA AÖF SINAV YERİ SORGULAMA VE GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN...

 

ATA AÖF GİS İÇİN TIKLAYIN...

 
ATA AÖF FİNAL SINAVINA GİRERKEN GEREKEN BELGELER
Adayların sınava girmeden önce yanında bulundurması gereken belgeleri eksiksiz şekilde tamamlamaları gerekiyor. Sınav giriş esnasında sorun yaşamamak için aşağıda belirtilen belgeleri yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.
 
1-Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
2- Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
 
Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.
 
Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.