18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

e okul giriş ile yazılı sözlü TEOG sonuçları

e-Okul VBS veli bilgilendirme sistemi giriş ile devamsızlık bilgileri, yazılı sözlü sınav notu, karne notu, takdir teşekkür hesaplama, TEOG sonuçları öğrenme ekranı haberimizde.

14 Haziran 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
e okul giriş ile yazılı sözlü TEOG sonuçları

e-Okul VBS veli bilgilendirme sistemi giriş ile TEOG 2. dönem sonuçları öğrenme, devamsızlık bilgileri, yazılı sözlü sınav notu, karne notu öğrenme ve detayları haberimizde. Binlerce öğrenci TEOG 2. dönem heyecanı yaşıyor. Bu heyecanı öğrenciler kadar anne babaları da yaşıyor. TEOG 2. dönem notlarına bakmak isteyen veliler, e-Okul veli bilgilendirme sistemine (VBS) giriş yapıyor.

 

E-OKUL VBS VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN...

 

E-OKUL SİSTEMİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

E-Okul uygulaması Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilmekte olan uygulamalardan biridir. MEB tarafından açılmış olan bu sistemde; devlet ve özel ilköğretim okulları, özel eğitim kurumları, anaokulları, ortaöğretim kurumları yararlanmaktadır. Bu sistem sayesinde öğretmenler, veliler, öğrenciler, yöneticiler, çok kolay ve hızlı bir şekilde işlemlerini yapabilmek mümkün olacaktır. E-Okul VBS veli bilgilendirme sistemine giriş için ilk olarak yapmanız gereken üstte bulunan E-OKUL VBS GİRİŞ linkine tıklamaktır. Açılan sayfada ilk olarak kutucuğa yukarıda bulunan harf ve rakamları giriniz. Daha sonra Öğrenci T.C. Kimlik No ve Öğrenci Okul No bölümlerini doldurup ‘Giriş’i tıklayın. Bilgileri girerken herhangi bir hata yapmadıysanız sisteme girişi başarıyla gerçekleştirirsiniz. Giriş yaptıktan sonra ilgili linklerden öğrenciyle alakalı tüm bilgilere erişebilirsiniz.