25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

İÜ AUZEF sınavı düzenlendi

2018 İÜ AUZEF sınavı düzenlendi. İÜ AUZEF sınav soruları ve yorumları nasıl? İÜ AUZEF sınavı nasıldı zor muydu kolay mıydı?

16 Temmuz 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
İÜ AUZEF sınavı düzenlendi

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Sınavlarının geneli çoktan seçmeli test şeklinde yapılmakta ve her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir. Bazı Uzaktan eğitim programlarında çoktan seçmeli sınav tipinin dışında Klasik ve Sözlü sınavlar uygulanabilmektedir. AUZEF öğrencileri, sınavlarına “Sınav Merkezi Tercihi” döneminde tercih ettikleri sınav merkezinde girmek zorundadırlar. Sınavlar cumartesi sabah ve öğle, pazar sabah ve öğle olmak üzere 4 oturumda gerçekleştirilir.

İÜ AUZEF SINAV SORULARI - SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ



AUZEF Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, öğrencilerine dünyanın neresinde olursa olsunlar internet üzerinden İstanbul Üniversitesi standartlarında öğrenim görme ve mezun olma fırsatı sunmaktadır. AUZEF öğrencileri, İstanbul Üniversitesinde örgün öğretimde okuyan öğrencilerin yararlandığı bütün imkânlardan faydalanabilmektedir. Açık ve uzaktan öğretim programlarından İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Sınavı (AUZEF Sınavı)'nın önce Ara Dönem (Vize) Sınavları sonra da Yarıyıl Sonu (Bitirme) Final Sınavları gerçekleştirildi. 2018 İÜ AUZEF Bahar Dönemi Yarıyıl Sonu Telafi Sınavı 14-15 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

14-15 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak İÜ AUZEF Bahar Dönemi Yarıyıl Sonu Telafi Sınavı soru ve cevapları merak ediliyor. İlk 2 oturumu 14 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak AUZEF sınavının 3. ve 4. oturumu ise 15 Temmuz 2018 tarihinde yapılacaktır. İÜ AUZEF Yarıyıl Sonu Telafi Sınavı öğrencilerin tercih ettiği sınav merkezlerinde merkezi sistemle “sınavların akademik takvimde belirlenen tarih ve saatte bütün sınav merkezlerinde eş zamanlı” ve gözetimli olarak yüz yüze yapılır.

Sınavlarda her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir. Sınav süresi her oturum için ders sayısı X 30 dk. ya göre belirlenir. Sınav bina ve salonlarına girerken Öğrenci Kimlik Kartına gerek yoktur.