20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

KPSS ön lisans sonuçları ne zaman açıklanır?

KPSS ön lisans 16 Ekim Pazar günü gerçekleştirildi. Binlerce aday sınavda ter döktü. Sınava giren adaylar KPSS ön lisans sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. ÖSYM ise sınavın soru ve cevaplarını yayınladı. KPSS soru ve cevapları ve diğer ayrıntılar haberimizde.

1 Kasım 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
KPSS ön lisans sonuçları ne zaman açıklanır?

KPSS ön lisans 16 Ekim Pazar günü gerçekleşti. Binlerce aday sınava girdi. Ön lisans mezunu adayların devlet memuriyetindeki ilk adımları olan KPSS ön lisans geride kaldı.  Şu andaki adım ise sonuçların açıklanmasında. KPSS ön lisans sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak edenler için ÖSYM’nin verdiği bir tarih henüz bulunmuyor. Ancak bu son yıllarda ÖSYM çok uzun bir ara vermeden KPSS ön lisans sonuçları açıkladığı için Ekim ayı bitmeden sonuçların yayınlanması bekleniyor.

 

ÖSYM KPSS ÖN LİSANS 2016 SORU VE CEVAPLARI

 

ÖSYM 16 Ekim Pazar günü gerçekleşen KPSS ön lisans soru ve cevaplarını yayınladı.  ÖSYM bazı sınavlarda soru ve cevapların bir kısmını paylaşıyordu. Ancak bu sefer KPSS ön lisans soru ve cevapların tümünü yayınladı. Soru ve cevaplara ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayın.

 

ÖSYM KPSS ÖN LİSANS 2016 SORU VE CEVAPLARI  İÇİN TIKLAYIN