19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

İl içi yer değiştirme başvurusu tamamlandı

Milli Eğitim Bakanlığı’nda görevli olan kadrolu öğretmenlerin, il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri, İl içi, İl dışı özür grubu öğretmen atama başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bir sistem var. İsmi MEBBİS olan bu sistem üzerinden öğretmenler kolayca başvurularını yapabilirler.

25 Mayıs 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
İl içi yer değiştirme başvurusu tamamlandı

Milli Eğitim Bakanlığı’nda görevli olan kadrolu öğretmenler, dolayı bulundukları yerleri değiştirmek istediklerinde bu işlemlerini MEBBİS sistemi üzerinden yapabiliyorlar. Öğretmenlerin, il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri, İl içi, İl dışı özür grubu öğretmen atama başvuru işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için sistem aktif edildi. 

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ...

 

MEBBİS ÖĞRETMEN GİRİŞİ

MEBBİS sınav görevlendirme modülü giriş ekranı üzerinden TEOG sınavı görev yerleri ve sınav görev başvurusu yapılabilir. MEB tarafından düzenlenen sınavlarda görev almak isteyen öğretmenler sisteme giriş yaparak başvurularını yapabilir. Sistem üzerinde aynı zamanda görev yerleri de sorgulanabilir. MEBBİS sınav görevlendirme modülü öğretmenlere büyük kolaylık sağlıyor.

 

RESMİ İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME DUYURUSU

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan, "Bakanlığımız eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında yer alan zorunlu yer değiştirmeye tabi olmayan Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değişikliği kapsamında yapılacak atamalarda münhal kadroların ilan edilmesi, başvuru şartlarının duyurulması ve 22-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında müracaatların alınması" duyuruda şöyle denildi:

"Bakanlığımız eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında yer alan zorunlu yer değiştirmeye tabi olmayan Millî Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği Ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Hakkında Yönetmelik kapsamında bulunan personelin, Başvuru Kılavuzunda belirtilen açıklamalar doğrultusunda ilan edilen münhal kadrolara İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değişikliği atama başvuruları 22-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında alınacaktır.

Başvuru işlemini tamamlamak için Başvuru Formu eksiksiz doldurulup imzalanarak, Hizmet Belgesi ile birlikte görev yaptığınız il/ilçe/okul/kurum müdürlüğüne teslim edilecektir.

Başvurusu süresinden sonra müracaatlar kabul edilmeyecektir."