16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

PÖH mülakat tarihleri Polis Akademisi tarafından açıklandı

Polis Özel Harekat (PÖH) sözlü sınav mülakat tarihleri hakkında Polis Akademisinden açıklama yapıldı. Polis Akademisi Başkanlığı, PÖH adaylarının büyük bir heyecanla beklediği 19. Dönem POMEM mülakat sınavı tarihi açıkladı. İşte Polis Akademisinden yapılan o açıklama.

3 Mart 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
PÖH mülakat tarihleri Polis Akademisi tarafından açıklandı
PÖH (Polis Özel Harekat) yazılı ve fiziki yeterlilik sınavını geçen binlerce aday sözlü sınav (mülakat) tarihlerinin açıklanmasını bekliyordu. Polis Özel Harekat sözlü sınav mülakat tarihleri hakkında Polis Akademisinden açıklama geldi. İşte o açıklama.
 
POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞINDAN YAPILAN MÜLAKAT SINAVI AÇIKLAMASI
Özel Harekat Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 19. Dönem POMEM Mülakat Sınavı Hakkında
 
Özel Harekat Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 19. Dönem POMEM Mülakat Sınavı 27 Şubat 2017 Tarihinde Başlayacaktır.
 
Özel harekat birimlerinde istihdam edilmek üzere 19. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında şahsen başvuruları kabul edilip, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı aşamasında başarılı olarak Mülakat Sınavı aşamasına girmeye hak kazanan adaylar sınava nerede ve hangi tarihte katılacaklarını T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile 25 Şubat 2017 tarihinde www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.
 
Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir. 
 

POLİS AKADEMİSİ İNTERNET SİTESİ İÇİN TIKLAYIN