23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

50 milyon takipçiye Türk turizmi tanıtımı

Dosso Dossi Fashion Show, bu yıl büyük bir etkinliğe sahne olacak. Adriana Lima, Isabeli Fontana, Ana Beatriz Barros ve Izabel Goulart gibi ünlü modeller 50 milyon takipçisine Türkiye ve Antalya’yı tanıtacak.

YAŞAR KIZILBAĞ29 Nisan 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
50 milyon takipçiye Türk turizmi tanıtımı

Tatil ile işi birleştiren bir modele sahip olan Dosso Dossi Fashion Show ile Türkiye’nin en büyük tema parkı The Land-Of Legends Theme Park, Türk turizmi ve Antalya’nın tanıtımını yapacak. 8-13 Haziran’da Antalya’da gerçekleştirilecek Dosso Dossi Fashion Show’a 30’un üzerinde ülkeden 5 bine yakın hazır giyim alıcısının katılması beklenirken, organizasyon kapsamında Adriana Lima, Isabeli Fontana, Ana Beatriz Barros, Izabel Goulart ve Viki Odintcova gibi ünlü modeller Antalya’da tüm zamanların en büyük şovunu gerçekleştirecek.  Top modeller show öncesi sosyal medya hesaplarından yapacakları paylaşımlarla takipçilerini de Türkiye’ye davet edecek. Gelecek olan top modellerin 50 milyonu aşkın takipçisi olduğunu belirten Dosso Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan “Tekstil satıp turizmi pazarlayacağız” dedi. Gelecek olan modellerin dördünün Brezilyalı olduğunu belirterek “Brezilya milli takımını getiriyoruz” diyen Eraslan ayrıca, birçok ülkeden basın mensubu getirerek Türkiye’nin tanıtımına katkıda bulunacaklarını belirtti. Eraslan, The Land Of Legends Theme Park ile el ele vererek gerçekleştirecekleri organizasyonla Türkiye ve Antalya’nın tanıtımına güçlü bir katkı yapmayı hedeflediklerini kaydetti. Hikmet Eraslan “Gerek hazır giyim gerekse turizmde çok güçlü bir altyapıya ve birikime sahibiz. İyi bir tanıtımla birkaç yıl içinde bu iki sektörün getirisini çok daha yukarılara taşıyabiliriz. Başka hiçbir sektörde bu potansiyel görünmüyor. Bu nedenle Dosso Dossi Fashion Show’u hazır giyim alıcılarının buluştuğu bir etkinlik olmanın ötesine taşıyıp Türkiye’yi ve güzel Antalya’mızı tanıtım organizasyonuna dönüştürdük” ifadelerini kullandı. 

AĞIRLIK RUSLAR’DA

Hikmet Eraslan, getirecekleri alıcıların ağırlığını Ruslar’ın oluşturduğunu da ayrıca ünlü top modellerin yanı sıra ayrıca Rusya’dan da çok ünlü isimleri getireceklerini belirtti. 

CİRO REKORU BEKLENİYOR

Haziran ayındaki Dosso Dossi Fashion Show için yurt dışından 5 bine yakın misafir beklediklerini belirten Eraslan, The Land Of Legends Theme Park’ın yanı sıra Belek’teki 5 yıldızlı 4 otelin organizasyon boyunca kendilerine tahsis edileceğini bildirdi. Eraslan, Dosso Dossi tarihinin en iddialı şovunun yapılacağı organizasyonda ciro rekoru beklediklerini kaydetti.