18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Dolar bozdurana bir tır mıcır hediye

Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde bir firma, 2 bin dolar bozduran vatandaşlara bir tır mıcır verecek.

KIRKLARELİ (AA) 7 Aralık 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Dolar bozdurana bir tır mıcır hediye

Kırklareli'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma kampanyasına esnafın desteği devam ediyor.

Pınarhisar ilçesinde bir firma ise 2 bin dolar bozduran vatandaşlara bir tır mıcır hediye edecek.

Firma sahibi Esen Özbilek ise başlattıkları kampanyanın ilgi göreceğine inandığını aktardı. Türk lirasının değerlenmesi için destek vereceklerini belirten Özbilek, Türk milletinin hiçbir oyuna gelmeyeceğini dile getirdi.

Özbilek, 2 bin dolar bozduran tüm vatandaşlara bir tır mıcır hediye edeceğini kaydetti.

- Kombiye ücretsiz bakım

Kentte su ve doğalgaz tesisatçılığı yapan Turgay Kaplan ise bin dolar bozdurup makbuzunu getirenlere ücretsiz kombi ve kalorifer peteği bakımı yapıyor.

Kaplan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı sonrası Türk lirasının değerlenmesi için kampanya başlattığını söyledi. Türk lirasının değer kaybetmemesi için gayret göstereceklerini belirten Kaplan, tüm vatandaşları dolar bozdurmaya davet etti.

Bin dolar bozdurup makbuzunu getirenlere ücretsiz kombi ve kalorifer peteği bakımı yaptıklarını belirten Kaplan, "Elinde dolar olan vatandaşlarımız lütfen bozdursun. Türkiye'nin gücünden rahatsız olanlar sürekli yeni oyunlar peşinde. 15 Temmuz darbe girişimi nasıl milletin gücü ile engellendiyse Türk lirası üzerinde oynanmak isteyen oyunlarda bozulacaktır." diye konuştu.