25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Emeklinin Artısı Ziraat’te

Yaklaşık 12 milyon emeklinin yüzde 41’inin maaşını aldığı Ziraat ‘Emeklinin Artısı Ziraat’te’ programı ile özel uygulamalar sunuyor. Genel Müdür Yardımcısı Çakar “Bu uygulama ile hem avantajlı paketler hem de çeşitli markalarla iş birlikleri ile indirimler sunuyor” dedi.

24 Mart 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Emeklinin Artısı Ziraat’te

Ziraat Bankası Dağıtım Kanalları Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Alpaslan Çakar “Türkiye’de bulunan 11.5 milyon kadar emeklinin yaklaşık yüzde 41’i maaşlarını Ziraat Bankası aracılığı ile almayı tercih ediyor. Emekli maaşlarını Bankamızdan almayı tercih eden müşterilerimiz bizler için son derece kıymetli. Ziraat Bankası olarak emekli maaş müşterilerimize verdiğimiz değeri onlara her daim gösterebilmek adına; Emeklinin Artısı Ziraat’te programımız kapsamında emeklilerimize özel bir uygulama hazırladık. Bu uygulama ile hem avantajlar içeren özel paketlerimizi sürekli olarak geçerli tutuyor hem de çeşitli markalarla işbirlikleri kapsamında indirim ve avantaj kampanyalarını yıl içinde farklı dönemlerde devreye alıyoruz” dedi. 

SİGORTALARDA DA İNDİRİM

Emeklinin Artısı Ziraat’te programı kapsamında Ziraat Bankası’ndan maaş alan tüm emekliler, Ziraat Finans Grubu ailesinin birer üyesi olan Ziraat Hayat ve Emeklilik, Ziraat Sigorta ve Ziraat Yatırım şirketlerinin ürün ve hizmetlerinden de avantajlı şekilde faydalanabiliyorlar. Çakar “Emeklilerimiz Emeklinin Artısı Ziraat’te BES Planı ile torunlarını lehtar yapabilir ve özel koşullar ile geleceklerini güvence altına alabilirler.  Ziraat Sigorta İndirimli Kasko ve Konut Sigortası Kampanyası ile Ziraat Sigorta Kasko poliçelerinde yüzde 10, konut poliçelerinde ise yüzde 15 indirim avantajından faydalanabilirler. Ziraat Yatırım Komisyon İndirimi Kampanyası ile yatırım ürünlerinde emekli maaş müşterilerimize avantajlı fiyatlar sunuyoruz. Emekli maaşını Bankamızdan alan emeklilerimiz Ziraat Yatırım üzerinden gerçekleştirecekleri işlemlerde masraf indirimlerinden faydalanıyorlar” diye konuştu.

2.4 milyon kişiye promosyon ödendi

Yakın zamanda başlayan promosyon ödemeleri konusunda da Ziraat Bankası olarak müşteri sayısının yüksekliğine rağmen son derece hızlı şekilde aksiyon aldıklarını belirten Çakar “Bu dönemde SGK ile protokol imzalayan ve promosyon ödemesini gerçekleştiren ilk banka olduk. Bir ay gibi kısa bir sürede 3.3 milyon promosyon başvurusunu aldık ve şu ana kadar 2.4 milyon emeklinin promosyon ödemesini yaptık. Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı maaş tutarları toplamına göre hesaplandı. 18 yaşını doldurmuş emekli maaş ödemesi alan her emeklimiz uygulamadan yararlandı; 18 yaş altında emekli maaşı alanlar için ödeme bankamızdan maaş alan velilerine yapıldı” dedi.