24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

KOSGEB 50 bin lira faizsiz kredi Sonuçları

KOSGEB'in faizsiz 50 bin liralık kredisine başvuran binlerce işletme sahibi büyük bir heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyordu. KOSGEB kredi başvuru sonuçlarını açıkladı.

10 Mart 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
KOSGEB 50 bin lira faizsiz kredi Sonuçları
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, bugün yaptığı açıklamada 461 bin 167 KOBİ'ye faizsiz kredi verileceğini belirterek, "KOSGEB destekleriyle piyasaya 20 günde 11 milyar TL girecek, faizsiz kredi verilecek" dedi. KOSGEB 50 bin lira faizsiz kredi başvuru sonuçlarını açıkladı. 50 bin TL'lik faizsiz KOSGEB kredisine hak kazanan işletmeler SMS ve e-posta ile bilgilendirilecekler.
 
KOBİ'LER SONUÇLARI NASIL ÖĞRENECEK?

KOSGEB'in 2017 Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteğine hak kazanan işletmelerin, başvuru aşamasında sisteme girmiş oldukları e-posta adreslerine e-posta, cep telefon numaralarına da SMS olarak bilgi notu gönderilmeye başlandı.

İşletmeler ayrıca başvuru yaptıkları "sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr" web adresinden giriş yaparak başvuru sonuçlarını ve kullanabilecekleri kredi miktarını öğrenebilecek.

Kredi başvurusu onaylanan işletmeler, "sifirfaiz2017.kosgeb.gov.tr" web adresinden giriş yaparak başvuru sonucuna ilişkin çıktı alıp KOSGEB ile protokol imzalayan bankalardan (Akbank, Denizbank, QNB Finansbank, Garanti Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Vakıflar Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Ziraat Bankası) herhangi birisine giderek kredi işlemlerini başlatabilecek.

 

KOSGEB KREDİ BAŞVURU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN...