19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

THY, Euroleague ile 2 milyar kişiye ulaştı

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi şampiyonluğu THY’nin yüzünü güldürdü. Ligin isim sponsoru THY’nin Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı 2 milyar kişiye ulaşma imkanı bulduklarını belirterek “Avrupa Basketbol Ligi Çin’de de taraftar toplayarak yayılıyor” dedi.

23 Mayıs 2017 Salı 07:00 - Güncelleme:
THY, Euroleague ile 2 milyar kişiye ulaştı

Türk Hava Yolları (THY) ve Yapı Kredi, sadece seyahat harcamalarında kullanılan dünyanın ilk kartlı ödeme sistemi olan UATP için güçlerini birleştirdi ve dün iki kurum arasında bir anlaşma imzalandı. İmza törenine, THY Euroleague Final Four Finali’nde Olympiakos’u 80-64 devirerek şampiyon olan Fenerbahçe damgasını vurdu. Avrupa basketbolunun en büyük organizasyonu Euroleague’in 2020’ye kadar isim hakkını elinde bulunduran THY’nin Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Fenerbahçe’nin Olympiakos takımını yenerek tarihinde ilk kez şampiyon olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aycı, THY’nin bu süreçte 2 milyar kişiye ulaşma imkanı bulduğunu açıkladı.

ÇITA YÜKSELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine her daim destek verdiğini vurgulayan Aycı “Gerek THY’nin, gerek Türk sporunun, Türkiye’nin her alanda çıtasının yükselmesine ettiği liderliğinin bir meyvesini daha aldık. Fenerbahçe’nin bu başarısı elbette unutulmayacaktır. THY olarak başarılarda destek olmaya, Türkiye’nin daha iyi tanıtılmasında destek olacağız. Final Four’u zor günlerde buraya aldık. O zor günlerde güneşin açacağını ve böyle günlerin geleceğini ümit ediyorduk ve bunun için çalışıyorduk. Allah mahcup etmedi, ne mutlu bize” dedi.

BİRLİKTE YÜRÜYELİM

Aycı şunları söyledi: “Tarifsiz mutluyuz. Markamıza, çalışanlarımıza hayırlı olsun. THY Avrupa Ligi Basketbol’da THY ile irtifa kazanmaya devam edecek. THY Avrupa Basketbol Ligi daha güzel, daha seyredilebilir olacak. 2 milyar kişiye ulaşan bir organizasyondan söz ediyoruz. Markalarımızı oraya taşıdık. Dijitalde 750 milyon kişi seyretti. Markalarımızı buraya da taşıdık. Markamızı buraya taşıdık. Böyle yerlere yükselmek  el birliği ile oluyor. Vizyon ile, birlik beraberlikle oluyor. Birbirimizin paçasından çekmeyelim. Kolkola girip yürüyelim.” İlker Aycı “Avrupa Basketbol Ligi Çin’e yayılıyor. Çin’de taraftarlar toplamaya başlıyor. Bizim için de gelecek Asya’da, Pasifik’te” dedi.   

Seyahatte indirim ve taksit sağlayan kart

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ve Yapı Kredi CEO´su Faik Açıkalın tarafından imzalanan anlaşma uyarınca, THY’nin kurumsal müşterilerine yönelik sadakat programı Turkish Airlines Corporate Club’a üye firmaların bundan böyle ‘Turkish Airlines Corporate Club Kartı’ kullanarak birçok hizmetten ücretsiz yararlanabilecek. THY’nin söz konusu kart için açtığı ihaleyi, Yapı Kredi kazanmıştı. Buna göre Yapı Kredi, THY’nin çıkarmaya yetkili olduğu UATP kartı, Türkiye pazarında World Business karta bağlı bir sanal kredi kartı olarak sundu. Turkish Airlines Corporate Club üyesi firmalar Turkish Airlines Corporate Club Kart ile ücretsiz taksit, biletlerde indirim, ilave bagaj, özel yolcu salonu kullanım hakkı, 260´dan fazla hava yolundan bilet alımı gibi hizmetlerden yararlanabilecek. THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı “Bu ürün ile birlikte Türkiye pazarına seyahat yönetimi algısını getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Udoh’a 1 milyon mil ödül

THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı, THY Euroleague MVP’si olan Ekpe Udoh 1 milyon uçuş mil ödülünü verdiklerini belirterek, Udoh’un bu ödülü oyunu, cesareti ve zekasıyla hak ettiğini söyledi. 

Aycı Fenerbahçe’nin çok kıymetli oyuncuların yanı sıra Zeljko Obradovic gibi efsane bir hocaya sahip olduğunu kaydetti.