19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Vatandaştan #Bozdoları kampanyasına destek

Ülke ekonomisine yönelik saldırılar ve dolarda yaşanan hızlı yükseliş vatandaşı harekete geçirdi. Sosyal medya üzerinden başlatılan #Bozdoları kampanyası büyük ilgi gördü.

30 Kasım 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:

Altın herkes için tek dönemin değil her dönemin yatırım aracı olarak kullanılıyor. Onu vazgeçilmez yapan ise güvenilir oluşu. bu yüzden gün geçtikçe altına yatırım yapanların sayısı artıyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan da ekonomiye can vermek ve döviz baskısını azaltmak adına altına önem çekmiş ve 'Biz uluslararasında gelin hep birlikte altını devreye sokalım. Döviz baskısından piyasaları kurtarmamız lazım. Borçlanırken o şekilde borçlanmanın yolunu arayalım, yerli para ile borçlanmanın yollarını arayalım' demişti. Erdoğan'ın o çağrısı anında yerini buldu. Vatandaş hemen elindeki dövizi bozdurup altına yöneldi. 

AKSARAY'DAN DA DESTEK

Hayvan besicilerin tepkisi FETÖ elebaşını iade etmekte direnen ABD ve terör örgütlerine kucak açan Avrupa'ya. Vatandaş Türk Lirası'na yönelerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına uydu ve dövizlerden kurtuldu. Aksaray'lı bir vatandaş yaptığı açıklamada FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz'da yapılamayan değişikliği döviz üzerinden yapmaya çalışıyorlar. Biz millet olarak buna izin vermeyeceğiz. Herkese de Euro ve Dolar geçmemektedir diyoruz. Protesto grişiminde sinirlerine hakim olamayan bazı vatandaşlar ise ellerindeki dolarları önce yere attı, çiğnedi sonra da ateşe verdi.