25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Babacan Holding Gaziantepli hemşerileri ile bir araya geldi

İnşa ettiği kaliteli ve güvenilir konut projelerinin yanı sıra enerji, turizm, lojistik gibi sektörlerde de faaliyette bulunan Babacan Holding, Gaziantepli hemşerileriyle bir araya geldi. 'Avrupa Yakası Gaziantepliler Derneği’nin düzenlediği geleneksel buluşmaya Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ve Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan’ın babaları Fehmi Babacan, eşi ve torunlarıyla birlikte katıldı.

15 Kasım 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
 Babacan Holding Gaziantepli hemşerileri ile bir araya geldi

Gayrimenkul üretimi, enerji, turizm ve lojistik konularında faaliyetleri bulunan Babacan Holding, bir yandan da hemşeri dernekleri buluşmalarına katılmayı ihmal etmiyor. 

Avrupa Yakası Gazintepliler Derneği Başkanı Fahri Öztütüncü önderliğinde her ayın ikinci pazarı gerçekleşen kahvaltı organizasyonları ; Gaziantepli iş adamlarının da yoğun katılımı ile geleneksel hale dönüştürülmüş . Aileleri ile bir araya gelerek sosyal bir buluşma ortamın yaratıldığı organizasyonda, Babacan Yapı projelerinin yer aldığı stand da hemşerilerinden yoğun ilgi gördü.

Bu tarz organizasyonların yapılması ile Gaziantepli hemşerileri ile bir araya gelebilme fırsatı bulduklarını dile getiren Fehmi Babacan’a  bu organizasyona yardımlarından dolayı Avrupa Yakası Gazintepliler Derneği Başkanı Fahri Öztütüncü teşekkürlerini iletti.