25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

City Hill Sancaktepe’de şehir ve orman birleşti

Kahramanlı Group CEO’su Eli Erdem, 148 dairelik City Hill Sancaktepe projesinin birinci etap lansmanına eylül ayında çıkılacağını açıkladı. Erdem, şehir ve ormanı bir arada barındıran projede dairelerin 338 bin liradan başladığını söyledi.

STAR / EMLAK13 Ağustos 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
City Hill Sancaktepe’de şehir ve orman birleşti

Kahramanlı Group, lojistik, gümrük antrepo, dry port ve sigorta sektörlerinin ardından inşaat sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Kahramanlı Group, İstanbul Anadolu yakasının parlayan yıldızı  Sancaktepe’de orman ve şehiri bir arada barındıran 148 daire ve 4 bağımsız ticari alanları barından City Hill Sancaktepe projesinin birinci etabına başladı. Kahramanlı Group CEO’ su Ali Erdem, projede eylülün ikinci haftasında lansman yapılacağını belirterek, “Ön taleplerde projenin şimdiden yüzde 30’unu sattık” dedi. Erdem, projede teslim tarihini de 2018 yılının mart ayı olarak açıkladı. Ali Erdem, “Projede birinci etap 148 seçkin 1+1 , 2+1 ve 3+1 daireden oluşuyor. Daireler, 67.62 m2 ila 288,56 m2 arası değişiyor. Fiyatlarımız 338 bin TL’ den başlıyor” diye konuştu. 

BEKLENTİLERİ KARŞILIYOR

Ali Erdem, proje hakkında şu bilgileri verdi: “Doğayla iç içe bir yaşam alanı sunan  ‘City Hill Sancaktepe’ yaşam alanınızın merkezine   yerleştirilen aktivite ve sosyal paylaşım alanlarıyla hayatın tüm güzelliklerini keşfetmenizi sağlayacak. Her beklentiye cevap verecek şekilde tasarlanan kullanışlı yaşam alanları, ticaret merkezi  ve yüksek yatırım değerine sahip lokasyonu ile  City Hill Sancaktepe evleri, 133 dönüm ormanın yanıbaşında bulunuyor. Modern mimarisi ve fonksiyonel iç mekanları ile hayalinizi kurduğunuz yaşamı sunuyor. Birinci etabı 6 dönüm üzerine kurulu 22.000 m2 inşaat alanı 2 katlı kapalı otopark 2 blok 148 seçkin daire ve bütün ihtiyaçlarınızı karşılayacağınız 4 ticari alandan oluşan, 

klasik ve modern çizgilerin buluştuğu mimari yapısıyla fark yaratan City Hill Sancaktepe birbirini kesmeden projelendirilen bloklarıyla büyüleyici orman manzarasını evlerinize konuk ediyor.”

Ulaşımı kolay, hastaneye komşu

Gürültü, trafik ve karmaşadan uzak, huzurun ve güvenli yaşamanın yeni adresi City Hill Sancaktepe hem çevre yolu hem de alternatif yollar ile trafiği sorun olmaktan çıkartığını kaydeden Erdem, şunları söyledi: “Metro, Metrobüs ve diğer toplu taşıma araçlarının çok yakınında gerçekleştirdiğimiz proje ulaşım konusunda büyük kolaylık sağlıyor. Ulaşım kolaylığının yanısıra, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük şehir hastanesi de Sancaktepe’de yapılması planlanıyor. 4.100 yatak kapasiteli hastanede günlük hareketin 100 bin kişi civarında olması bekleniyor. Ayrıca yapılması planlanan bir başka büyük yapı olan yeni devlet üniversitesi de bölgeye komşu konumda bulunuyor.”

DOĞASINDA SAĞLIK VAR

City Hill Sancaktepe’nin çocukların da hayatına mutluluk katacağını, sporla iç içe yaşayıp keyifle ve zinde bir hayat geçirmesi için oyun oynayabileceği çeşitli aktivite alanları sağladığını belirten Erdem “Kapalı sistem güvenlik kameralarıyla 7/24 izlenebilen bu alanlar ailenize güvenli bir hayat sunuyor” dedi. City Hill Sancaktepe’nin Sancaktepe ormanın hemen yanı başında yer aldığına dikkat çeken Erdem “133 dönümden daha büyük bir arazide spor yapılabilir. Ş ehrin ve iş hayatının gürültüsünden uzak” diye konuştu.