25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

AÖF sınav giriş belgesi alma yolları AÖF anadolu.edu.tr 2017

AÖF sınav giriş belgesi alma yolları haberimizde bulunuyor. 2017 AÖF sınav giriş belgesi binlerce adayın sınava girmesi için gerekli belgelerin başında geliyor. anadolu.edu.tr adresinden kolaylıkla alınabilen AÖF bahar dönemi final giriş belgesi nasıl alınır? 3-4 Haziran 2017 tarihlerinde yapılacak AÖF sınavları için geri sayım başladı. Sınavlar Türkiye ve K.K.T.C. Lefkoşa’da aynı saatlerde sabah 9.30’da, öğlenden sonra 14.00’da yapılmaktadır.

2 Haziran 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
AÖF sınav giriş belgesi alma yolları AÖF anadolu.edu.tr 2017

2017 AÖF bahar dönemi final giriş belgesi alma yolları anadolu.edu.tr adresinden çok kolay. Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) 2017 bahar dönemi final sınavları için geri sayım başladı. Bu sene 3-4 Haziran tarihinde yapılacak sınavlar için binlerce aday hangi okulda sınava gireceğini merak ediyor. AÖF sınav giriş belgeleri yayınlandı. anadolu.edu.tr adresinden kolaylıkla alınabilen AÖF sınav giriş belgeleri ile sınava girmek için gerekli belgeler temin edilebiliyor.

 

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

2017 AÖF Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 3-4 Haziran 2017 tarihlerinde yapılacaktır. Sınavlar Türkiye ve K.K.T.C. Lefkoşa’da aynı saatlerde sabah 9.30’da, öğlenden sonra 14.00’da yapılmaktadır ve öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulup, 30'ar dakika sınav süresi verilmektedir.

Öğrenciler seçmiş oldukları sınav merkezlerinde sınava katılırlar. Öğrencilerin; ara sınav ve dönem sonu sınavlarına hangi il, ilçe, bina, salon, sıra, tarihte ve saatte sınava gireceği “Fotoğraflı Sınava Giriş Belgesi”nde belirtilmektedir. Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini sınav tarihinden bir hafta öncesinde www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin öğrenci girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.

 Fotoğraflı Sınav Giriş Belgeleri öğrencilerin adreslerine posta ile gönderilmemektedir. Bahar döneminde Cumartesi ve Pazar sabah oturumunda 2. ve 6. yarıyılların, öğleden sonra oturumunda 4. ve 8. yarıyılların sınavları yapılmaktadır.

Sınava Girmek İçin Gerekli Belgeler

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi: Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz. Öğrenciler, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinin Öğrenci Girişi bölümüne TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak kendi sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler.