18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

28. İBB kariyer eğitim günleri kayıtları başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen; üniversite öğrencilerinin ve mezunlarının ücretsiz olarak katılabildiği Kariyer Eğitim Günleri'nin 28. dönem kayıtları başladı. 13 Nisan'da başlayacak eğitimlerde, akademisyenler, uzmanlar ve özel sektör temsilcileri bilgi ve tecrübelerini gençlerle paylaşacak. 5 Mayıs’a kadar sürecek eğitimler, “KariyerFest” etkinliği ile son bulacak.

18 Mart 2019 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
28. İBB kariyer eğitim günleri kayıtları başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin gençlerin geleceğine katkı sağlamak için ücretsiz olarak gerçekleştirdiği Kariyer Eğitim Günleri; akademisyenler, iş, sanat, spor ve medya dünyasının temsilcileri ve özel sektör yöneticilerinin katılımlarıyla gerçekleştiriliyor. Üniversite öğrencilerinin donanımlarını arttırmak ve mezuniyet sonrası istihdam olanaklarına katkıda bulunabilmek amacıyla verilen eğitimlerden oluşan programların 28. dönemi 13 Nisan 2019'da başlıyor.

Ön kayıtların gencliksporkariyer.ibb.gov.tr adresinden yapıldığı 28. Kariyer Eğitim Günleri, Anadolu ve Avrupa Yakası'nda eş zamanlı olarak düzenlenecek. Programlar Anadolu Yakası'nda Kadıköy 15 Temmuz Şehitleri Kültür Merkezi'nde, Avrupa Yakası'nda ise İBB Cem Karaca Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Program kapsamında; “İletişimin Kariyer Üzerindeki Etkisi”, “Medya, Medya Etiği Ve Algı Yönetimi”, “Kariyer Planlaması Ve Sınavlar”, “Sivil Toplum ve Gençlik”, “İş Hayatında Ekili Konuşma, “İyi Bir Başlangıcın Püf Noktaları”, “Marka Yaratmak İstiyorsan Önce Sen Marka Olmalısın” ve Diksiyon”, “Başarı Eşittir Sevgi” eğitimleri verilecek. 4 hafta süren eğitimlerin tamamına katılanlar dönem sonunda katılım belgesi alacak.

FİNAL, CEMAL REŞİT REY KONSER SALONU’NDA

28. Kariyer Eğitim Günleri’nin final programı 5 Mayıs Pazar günü Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda özel konukların katılımı ile gerçekleştirilecek. Ayrıca son eğitim programıyla birlikte KariyerFest etkinliği de düzenlenecek. Kamu ve özel sektör temsilcilerinin katılacağı festivalde gençler kurum ve şirketleri daha yakından tanıma fırsatının yanı sıra staj başvurusu yapma imkanı da bulabilecek. Final programında eğlenceli aktiviteler ve sürpriz gösteriler de düzenlenecek.

KAYIT İÇİN:

Ücretsiz ve kontenjan ile sınırlı olan İBB Kariyer Eğitim Günleri’ne katılmak isteyenler gencliksporkariyer.ibb.gov.tr adresinden ön kayıt yaptırdıktan sonra İBB İletişim Noktaları ve BELNET şubelerinden kesin kayıt yaptırabiliyor. 28. Kariyer Eğitim Günleri'nin detaylı programına ve diğer tüm bilgilere internet sitesinden ve ALO 153 Beyaz Masa Çağrı Hattı’ndan ulaşılabiliyor.