19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Çorum, Tunceli ve Karaman'da okullar tatil edildi - Okullar tatil mi?

Tunceli’nin Pülümür ilçesi, Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi. Çorum'da kar yağışı nedeniyle merkez ilçeye bağlı köylerden taşımalı sistem kapsamında il merkezine gelen öğrenciler için eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

2 Aralık 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Çorum, Tunceli ve Karaman'da okullar tatil edildi - Okullar tatil mi?

Tunceli Valiliği, hava muhalefeti nedeniyle Pülümür ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. Tunceli genelinde dün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kent genelinde etkisini sürdürüyor.

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde, etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ve yarın ara verildiği bildirildi. Sarıveliler Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışının ilçede etkili olduğu belirtildi. Açıklamada, yoğun kar yağışı ve ulaşımda yaşanan zorluklar nedeniyle ilçe genelindeki tüm okulların bugün öğleden sonra ve yarın tatil edildiği kaydedildi.

Çorum'da kar yağışı nedeniyle merkez ilçeye bağlı köylerden taşımalı sistem kapsamında il merkezine gelen öğrenciler için eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından merkez ilçe köylerinden il merkezine taşıma ile gelen öğrencilerle sınırlı kalmak kaydıyla eğitime bugün ara verilmesi kararı alındığı belirtildi.

Açıklamada, il merkezi ve merkez ilçe köylerinde taşımalı sistem dışında kalan öğrenciler için bugün eğitim ve öğretimin süreceği ifade edildi.