20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Annesinin sarmaları Ayberk’e umut oldu

Beyin felci ve akciğer hastası Ayberk’in ameliyatı için gerekli 23 bin TL, annesinin yaptığı sarmalar ve gönüllülerin bağışlarıyla toplandı. Ayberk’in tek çaresi olan operasyon 4 Haziran’da yapılacak.

27 Mayıs 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Annesinin sarmaları Ayberk’e umut oldu

Ayberk Akın, 8 yıl önce İzmir’de beyin felci ve kronik akciğer yetmezliği rahatsızlığıyla doğdu. Ayberk’in tedavisiyle yakından ilgilenen annesi Neslihan Akın ise masraflarını karşılayıp eşine destek olabilmek için evde sarma sarıp satarak para kazanmaya başladı. Son zamanlarda Ayberk’in omurundaki rahatsızlığın artması üzerine doktorları ameliyat olmasına karar verdi. Ancak aile gerekli olan parayı bulamadı. Bunun üzerine anne Neslihan Akın, oğlu ile ilgili bir video çekip sosyal medya hesabından yayınladı. Görüntüler kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Görüntüleri izleyen kişilerden kimisi anne Neslihan Akın’a ulaşıp para yardımında bulundu, kimisi de sarma yapması için sipariş verdi. Ayberk’in tedavisi için gerekli 23 bin TL para kısa sürede toplandı.

ZORLU SÜREÇ BAŞLIYOR

Bir yandan sarma siparişleri yetiştirmek için çabalayan bir yandan da oğluna bakan Neslihan Akın, oğlunun ameliyatı için 4 Haziran’a gün aldıklarını açıkladı. Mutluluk gözyaşları döken anne Akın, “Oğlumun rahatsızlığı günden güne kötüleşiyordu. Tek çare ise ameliyattı. Sosyal medya üzerinden yaptığımız çağrıya inanılmaz destek geldi. Oğlum için gerekli tüm para toplantı. Şimdi tedavisinin bir bölümü için İstanbul’dayım. Daha sonra da zorlu ameliyat ve tedavi için Ankara’ya gideceğiz” dedi.