24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

2018 Bedelli askerlik ödemesi ne kadar

Bedelli askerlik başvuru şartlarının neler olduğunu, bedelli askerlik başvuruları nereden yapılır ve e-Devlet üzerinden yapılabilir mi? gibi soruların cevapları haberimizin detayında... Başvurular askerlik şubelerine, konsolosluklara ve cumhuriyet savcılıklarına şahsen yapılıyor. Başvurunuzda size üzerinde tutarın ve banka hesaplarının bulunduğu bir doküman veriliyor.

18 Temmuz 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
2018 Bedelli askerlik ödemesi ne kadar

BEDELLİ ASKERLİK KREDİSİ VEREN BANKALAR

Ziraat Bankası Bedelli Askerlik Kredisi

Bedelli askerlik yapmak için kredi kullanacak adayların birçoğu devlet bankası olması sebebiyle Ziraat Bankası’nı tercih etmektedir. İhtiyaç kredisi kapsamında yer alan bir kredi türü olan bedelli askerlik kredisi, Ziraat Bankası tarafından %1.67 faiz oranları ile sunulmaktadır. Ziraat Bankası’nın bu kredi konusundaki en büyük avantajı ise kredi ödemelerinin 3 ay sonra başlayacak olmasıdır.

 

Burgan Bank Bedelli Askerlik Kredisi

Burgan Bank bedelli askerlik kredisi taksit ödemeleri, 12 ay vade seçildiğinde ayda 1908 TL (en düşük ödeme tutarı) denk gelmemektedir. Toplamda 22.901 TL geri ödemesi bulunan kredinin aylık faiz oranı %1.79 olarak belirlenmiştir. Masraf tutarı ise bu krediye özel yoktur. 48 Aya kadar vade imkanı sunulmaktadır.

 

Denizbank Bedelli Askerlik Kredisi

Denizbank bedelli askerlik kredisi toplam geri ödemesi 12 ay için 23.391,25 TL’dir. Aylık 1949,27 TL gelen taksitlerin yanı sıra 105 lira masrafı ve aylık kredi faiz oranı %2,08 denk gelen maliyet oranı bulunmaktadır. 48 aya kadar vade imkanı bulunmaktadır. Banka, onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge isteme, faiz oranını değiştirme hakkına sahiptir. Ayrıntılı bilgi için tüm DenizBank şubelerine ve 444 0 800 AçıkDeniz Telefon Bankacılığına başvurabilirsiniz. Başvurunuzu hemen yapmak için BEDELLİ yazıp TC Kimlik Numaranızı 3280’e mesaj atabilirsiniz.

 

Başvuru için gerekli belgeler

Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi

Gelir belgesi ( maaş bodrosu, maaş yazısı ile başvuranlar için ilave olarak şirketin imza sirküleri, diplomalı serbest meslek sahipleri için 3 yıllık matrahlı vergi levhası)

Yerleşim belgesi veya son aya ait resmi fatura örneği

Bedelli askerliğe başvuru yapıldığını gösteren belge

 

İNG Bank Bedelli Askerlik Kredisi

ING Bank bedelli askerlik kredisi masraf tutarı 100 lira, aylık maliyet oranı ise %1,69’dir. 12 ay vade seçeneği için taksit ödemesi yine 1.894 TL, toplam kredi geri ödeme tutarı ise 22.733,40TL’dır. 48 aya kadar vade yapılıyor.* Bedelli askerlik başvurduğunu gösteren belge isteniyor

 

QNB Finansbank bedelli askerlik kredisi

* 1-12 ay vadede faiz oranı: % 1,68

* 13-36 ay vadede faiz oranı: % 1,68

* Kredi Tahsis Ücreti: Tahsis ücreti kredi tutarının binde 5

* Bedelli askerlik başvurduğunu gösteren belge isteniyor

 

Akbank bedelli askerlik kredisi

* Faiz oranı: % 1,97

* Vade: 48 ay

* Kredi Tahsis Ücreti: Alınmıyor

* 3 ay ertelemek mümkün

* Ek bir belge talep edilmiyor

* Asker adayının ailesi veya yakınları da başvurabiliyor

 

Türk Ekonomi Bankası (TEB) bedelli askerlik kredisi

* Faiz oranı: % 2,09

* Vade: 48 ay

* 3 ay ertelemek isteyenler için faiz oranı % 1,05

* Kredi Tahsis Ücreti: Tahsis ücreti kredi tutarının binde 5’i

 

BEDELLİ ASKERLİK KREDİSİ NEDİR?

Bedelli askerlik için başvuranların, bedeli peşin olarak ödemeleri gerekiyor. Şimdiden bankaların konuyla ilgili bedelli askerlik kredileri üzerinde çalışmaya başladığı biliniyor.