26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Beyaz Show Son Bölüm İzle (Demet Akbağ, Ata Demirer, Özge Borak)...

Beyaz Show'a katılan Eyvah Eyvah 3 oyuncuları Demet Akbağa ve Ata Demirer Beyaz'ın kendilerini birer objeye benzettiği videoyu görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler...

1 Şubat 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Beyaz Show Son Bölüm İzle (Demet Akbağ, Ata Demirer, Özge Borak)...
Beyaz Show'da bu hafta yine neşeli anlar yaşandı. Eyvah Eyvah 3 oyuncuları için hazırlanan video hem oyunculardan hem de seyircilerinden büyük beğeni alırken özellikle Demet Akbağ ve Ata Demirer benzetildikleri objeleri görünce bolca kahkaha attılar.

Kanal D'de yayınlanan sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show'da yine bir birinden komik sahneler yaşandı. programa bu hafta konuk olarak; Eyvah Eyvah 3 filminin oyuncuları Demet Akbağ, Ata Demirer, Özge Borak Demirer, Tarık Ünlüoğlu, Serra Yılmaz, Ayşenil Şamlıoğlu, Cengiz Bozkurt ve Teoman Kumbaracıbaşı ile “O Ses Türkiye'nin birincisi Hasan Doğru konuk oldu.

Beyaz, programda bir hayranının çizip gönderdiği resmi gösterdi. Ardından 'Böyle resim gönderin canımı yiyin' diye konuştu. Demet Akbağ Beyaz'ın resmine bakarak 'Murat Serezli'ye benziyor' derken Ata Demirer 'Bence çok güzel bir hareket' diyerek Akbağ destek verdi. Beyaz madem güzel bir hareket bakalım siz kime benziyorsunuz diyerek ünlü oyuncular için hazırladığı videoyu yayınladı. Demet Akbağ videoyu izlerken 'Ben bu yaratıcılığı hayranım' diyerek bol bol kahkaha attı.