20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Bu kez gaza şehitler için bastılar

Modifiye ve araba tutkunları şehitler için bir araya gelerek büyük bir etkinlik düzenledi, etkinlikte birbirinden güzel görüntüler oluştu.

19 Ekim 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Bu kez gaza şehitler için bastılar

Modifiye ve araba tutkunları bu kez şehitler için bir araya geldi. İstanbul, Bağcılar'da ikamet eden modifiye tutkunu gençler, şehitler için büyük bir etkinliğe imza attı ve Şehitler Konvoyu isimli bir organizasyon yaparak konvoy düzenledi. Bağcılar'da bulunan birbirinden gösterişli araçlar bu kez şehitler için marşa ve gaza basarak terörü lanetledi. Düzenlenen konvoyda sık sık, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları duyuldu. Kendilerine Cadde Bağcılar ve Türkiye Team ismini veren iki büyük oluşumun öncülüğünde düzenlenen konvoya bir çok kişide destek verdi. Yerel halk, konvoyun düzenlenmesinden memnun olduklarını, gençlerin bu gibi organizasyonları sık sık yapması gerektiğini belirttiler.

ÖNCE YARIŞMA, SONRA KONVOY

Şehitler konvoyundan hemen önce, Cadde Bağcılar'ın düzenlediği 'En güzel modifiyeli araç' organizasyonu yapıldı. Yarışa katılan araçlar plaket ve hediyeleri kazanabilmek için birbirleri ile kıyasıya yarıştı. Dostluk ve rekabetin bir arada olduğu yarışmada ödüller sahiplerini bulurken, katılımcılara ikram yapıldı. Yarışma sonrası son rutuşlar yapıldıktan sonra Cadde Bağcılar ekibi, şehitler konvoyu için hazırlıklara başladı. Türkiye Team ve diğer bir çok katılımcının da bir araya gelmesinin ardından marşlara basılarak şehitler için arabalara bayraklar asıldı ve yola çıkıldı. Konvoya yaklaşık 100 araç katılırken, herhangi bir taşkınlık çıkmadan araçlar ve sahipleri evlerine dağıldı.