25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

CHP lideri’nden çirkin iftira

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yine küstah açıklamalarda bulundu. Dün Habertürk TV’de bir programa katılan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik çirkin iftiralarda bulundu.

28 Ekim 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
CHP lideri’nden çirkin iftira

PKK’nın Erdoğan’ın desteği ile Güneydoğu’da silahlandığını iddia eden CHP lideri, şunları söyledi: “Unutmayın, bu kişi düne kadar PKK ile beraberdi. PKK, Doğu’da neden bu kadar silahlandı? Kimin desteği ile kimin gözetiminde bu kadar silahlandı. Yarın bir gün birisi çıkıp “Tamam başkanlık sistemini kurduk, size bu bölgeyi veriyorum” derse kim ne diyebilecek?”Kılıçdaroğlu AK Parti’ye de iftira attı. ByLock kullanan isimlerin seçilerek kontrollü olarak savcılığa gönderildiğini öne süren Kılıçdaroğlu, AK Parti’nin içindeki FETÖ’cüleri temizlemek için erken seçime hazırlandığını iddia etti.

KURULTAYA GİDİYOR

CHP lideri, ne zaman tüzük kurultayını gidileceğiyle ilgili olarak da “Yapacağız, tarih olarak şu anda bilemiyorum. Seyircisiz yapacağız çünkü bizim iç işimiz bu. Tüzük kurultayını yapacağız ama delegeler isterlerse  illa seçimli olsun, seçimli de yaparız” dedi.