20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Cinemaximum “Starium” salonu Türkiye’de ilk defa Maltepe Piazza AVM’de

Sinema teknolojilerindeki gelişmeleri her zaman yakından takip eden ve bu yenilikleri Türk izleyicisi ile herkesten önce buluşturan Cinemaximum, ‘Starium’ tekonolojisini ilk kez Maltepe Piazza AVM’de sinemaseverlerin hizmetine sundu.

17 Nisan 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Cinemaximum “Starium” salonu Türkiye’de ilk defa Maltepe Piazza AVM’de
Dünya standartlarındaki teknolojiyi, üstün hizmet kalitesiyle birleştirerek sinema keyfini başka bir boyuta taşıyan Cinemaximum, premium büyük ekran markası Starium’u Türk sinemaseverlerle buluşturuyor. 
 
Sahip olduğu özelliklerle eşsiz bir film deneyimi vaat eden Starium’un yanı sıra dünya standartlarındaki teknolojiyle film keyfini artıran 4DX ve Gold Class salonları Maltepe Piazza AVM’deki Cinemaximum salonlarında sinema izleyicisinin beğenisine sunulmaya başladı.
 
‘Starium’ Türkiye’de ilk kez
CGV Mars Entertainment Group’un film tutkunlarına sunduğu son yeniliklerden biri olan Starium, her koltukta konfor ve eğlenceyi birleştirirken Türkiye’nin ilk “Laser projektörü” ile izleyenlere daha gerçekçi ve daha canlı görüntüler sunuyor. 
 
Hem 2D hem de 3D filmleri sanki filmin içindeymişçesine özel bir gerçeklikle sunan Starium salonlarının ses-görüntü ve özel koltuk ayrıcalığı, izleyicileri filmin içine çekiyor. Starium, yüksek parlaklık seviyesi, artan kontrast oranı ve canlı renkleriyle bugüne kadar izlenilen tüm formatlara meydan okuyan, eşi benzeri görülmemiş bir sinema keyfi yaşatıyor.
 
4DX tüm duyularınıza sesleniyor
4DX teknolojisi; çığır açan film teknolojisi ile İngiltere’den İsviçre’ye, Macaristan’dan, Polonya’ya, Romanya’dan ve Çek Cumhuriyeti’ne kadar Avrupa’daki yüksek başarı performansı ile kendini kanıtlamış bir teknoloji olarak ön plana çıkıyor ve Türkiye’de seçili Cinemaximum salonlarından sonra Maltepe Piazza AVM’deki Cinemaximum salonlarında da sinemaseverlerin hizmetine sunuluyor. 
 
Maltepe Piazza AVM Cinemaximum salonlarındaki 4DX teknolojisi diğerlerinden farklı olarak 9 farklı unsuruyla (sis, baloncuk, ışık efekti, su, hareketli koltuklar, rüzgar, koku, titreşim, kar) sinema izleyicisini gerçek anlamda filme dahil eden bir deneyim sunuyor.
 
Gold Class ile ev rahatlığında sinema keyfi
Geniş ve yatabilen özel koltukları, kendine ait ayrı fuaye alanı, ikramları ve salon içerisindeki telefon şarj üniteleri ile ev rahatlığında sinema keyfi sunan Gold Class salonu, sinemaseverlere hizmet veriyor.
 
 
20 Nisan Cuma günü ayrıcalıklı salonlarıyla film severlere hizmet vermeye başlayacak olan Cinemaximum Maltepe Piazza’da muhteşem bir deneyim yaşayabilirsiniz