24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Değerlerimizden vazgeçmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan twitter hesabından paylaştı: Ne 1400 yıllık medeniyet değerlerimizden ne 2 bin yıllık devlet geleneğimizden ne de 94 yıllık Cumhuriyet kazanımlarımızdan asla geri adım atmayacağız.

19 Kasım 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Değerlerimizden vazgeçmeyeceğiz

AK Parti Bayburt İl Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir taraftan ülkenin bağımsızlığına sahip çıkarken diğer yandan atılım hamlelerini sürdürdüklerini belirterek, “Artık IMF kapılarında borç dilenen, ekonomisi çökmüş, sağlık sistemi bitmiş, terörle mücadelesinde dışa bağımlı bir Türkiye yok. Artık belli uluslararası örgütlere sadece ‘ileri garnizonluk’ yapan bir Türkiye de yok” dedi.

1400-2000-94

Buradaki konuşmasından sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erdoğan Türkiye’nin ne 1400 yıllık medeniyet değerlerinden ne 2 bin yıllık devlet geleneğinden ne de 94 yıllık Cumhuriyet kazanımlarından asla geri adım atmayacağının altını çizerek, ülkenin 80 milyon vatandaşı ve 81 vilayetiyle bir olarak, iri olarak, diri olarak, kardeş olarak, hep birlikte Türkiye olarak muasır medeniyet yolculuğuna devam ettiğini vurguladı.

“AK PARTİ, OYUNLARI VE PLANLARI BOZDU”

2019 yaklaştıkça elbette Türkiye’ye çelme takmak isteyenlerin operasyonlarının da artacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, son birkaç gündür yaşananların, gerçeği görmek isteyenler için yeterli olduğunu söyledi. Avrupa ülkelerinde, devletin himayesinde alnına silah dayanmış görsellerin olduğu posterlerle gösterilerin yapıldığını, şahsını öldürene araba vermeyi vaat edenlerin çıktığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bütün bunlar olurken bazıları sanıyordu ki sorun Tayyip Erdoğan'dır. Değil, sorun AK Parti'dir. Çünkü AK Parti bunların oyunlarını bozdu, planlarını bozdu” değerlendirmesinde bulundu.