23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Dadaş Diyarı’nda seçime doğru 

Milli iradenin sesi Star Gazetesi yazarları 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi Dadaşlar Diyarı, Erzurum’daydı.

STAR20 Haziran 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Dadaş Diyarı’nda seçime doğru 

Şehir Buluşmaları’nın Erzurum durağında Star Gazetesi heyeti, Vali Seyfettin Azizoğlu ile  makamında sohbet etti. 

Star Şehir Buluşmaları için Erzurum’a gelen Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, gazeteci yazarlar Ahmet Kekeç, Halime Kökce, Sevil Nuriyeva ve Yakup Köse’nin ilk durağı Erzurum Köy Evleri oldu. Şehrin tarihi geçmişiyle örf ve adetlerine ışık tutan Erzurum Köy Evleri’nde yapılan kahvaltıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de katıldı. Başkan Sekmen ve Star yazarları kahvaltının ardından şehir turuna çıktı. 

Büyükşehir Belediyesi’nin Palandöken’deki Kayak Merkezi ve Tüp Kafe’yi gezen Star yazarlarının bir sonraki durağı kentin simgelerinden Çifte Minareli Mescit oldu. Star Gazetesi heyeti, daha sonra Vali Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti. Azizoğlu, Star heyetine ‘Kurtuluşunun 100. yılında Erzurum ve Ermeniler Kitabı’ ile fotoğraflardan oluşan albüm hediye etti. 

Star yazarları daha sonra Büyükşehir Belediyesi’nin Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ESMEK) D. Mehmet Doğan Şehir Kütüphanesi’ni gezdi. Gezide Star heyetini Başkan Sekmen de yalnız bırakmadı. 

Yazarlar akşam da İbrahim Erkal Dadaş Kültür Merkezi’nde Türkiye’nin geleceğinin yönlendirileceği 24 Haziran seçimlerini tartışmak ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye’ye neler kazandıracağını konuşmak üzere Erzurumlularla buluştu.