20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

#BozDoları kampanyası Twitter'da trend topic oldu

Sosyal medya üzerinden Türk lirasını korumaya yönelik başlatılan #BozDoları kampanyası Twitter'da trend topic oldu.

28 Kasım 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Türkiye’yi durdurmak için her yolu deneyenler bu defa ekonomik saldırıya başladı. Şimdi sıra ‘dolar alın, Türk ekonomisini çökertin’ diye yaygara yapan FETÖ’cü ve diğer hainlere karşı en kolay mücadelede. Gezi’de, yargı kumpasında, sokak kalkışmalarında ve darbe girişiminde hedeflerine ulaşamayanlar yine harekete geçti. 
 
HALK HAİNLERİN YENİ KALKIŞMASINA ENGEL OLACAK
 
Ekonomiyi çökerterek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümete diz çöktürmek için FETÖ ile diğer örgütler “Dolar alın, TL kullanmayın. Alışveriş yapmayın” çağrılarına başladı. 15 Temmuz’da hainlere karşı canını bile veren vatandaşlar şimdi suni olarak yükseltilen dolarla mücadele edecek. Halk elindeki dövizi bozdurarak hainlerin yeni kalkışmasına engel olacak.
 
YENİ BİR TARİH YAZILACAK
 
15 Temmuz’da Fetullahçı teröristlere haddini bildiren Türkiye şimdi ekonomik silahlarla saldırıya geçenlere karşı yeni bir mücadele veriyor. Yenikapı’da taçlanan demokrasi nöbetlerinde olduğu gibi yeni bir tarih yazmaya hazırlanıyor.
 
#BOZDOLARI, TREND TOPİC OLDU
 
Sosyal medya üzerinden Türk lirasını korumaya yönelik 'Oyunu bozalım, dövizleri bozduralım' sloganıyla sosyal medyada başlatılan '#BozDoları' kampanyasına Twitter'da büyük destek gördü. Twitter kullanıcılarının yoğun desteği nedeniyle "#BozDoları" hangtagı  trend topic oldu. 
 
İşte sosyal medyada yayınlanan bazı mesajlar:
 
N.KOÇ -15 Temmuz tanklarını silahsız durduran HÖHler. Haydi şimdi yine,birlik zamanı #BOZDOLARI Boz pis oyunlarını durdur harçıların terörünü
 
Masum Hoca Efendi - Türkiye'miz ile oynatma,ABD AB ye fırsat verme,hainleri güldürme,zalimleri sevindirme,belli et tarafını,ver kararını #BOZDOLARI nı 
 
Enginyaman - 1 Dolar İçin Vatanını Satanlara Dolarını  Bozdurarak Darbeni Vur 
 
Eren -  3.42'den bozdurup düşmanlarımız Almanya, PKK ve FETO'yu sevindirmeyelim lütfen arkadaşlar. 
 
Yunus Çağlar  - TL'ne sahip çık 
 
Ali Çakır- Ekonomik darbe planlarına karşı  #BOZDOLARI vur tokadı. 
 
Yakup Köse -  Batının oyununu bozmak için #BOZDOLARI