23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Emniyet Müdürü, evlenen Cumhuriyet Savcısına kelepçe taktı

Manisa'da Terör ve Örgütlü Suçlar Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Özsoy ve gelin Üstün'e nikah töreni sırasında İl Emniyet Müdürü Bilgiç tarafından kelepçe takıldı.

AA24 Eylül 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Emniyet Müdürü, evlenen Cumhuriyet Savcısına kelepçe taktı

Manisa'da Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Kazım Özsoy ile gelin Üstün'e nikah töreninde İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç tarafından kelepçe takıldı.

Savcı Özsoy, bir otelde düzenlenen törenle öğretmen Berna Üstün ile hayatını birleştirdi.

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin kıydığı nikah töreninde, çiftin nikah şahitliklerini AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti Manisa eski Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa eski İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren ve aile bireylerinin iki yakın ismi şahitlik etti.

EMNİYET MÜDÜRÜ SAVCIYA KELEPÇE TAKTI

Nikah töreninde şahitlere sıra geldiğinde İl Emniyet Müdürü Bilgiç, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'den izin alarak Savcı Özsoy ve gelin Üstün'e kelepçe taktı. Müdür Bilgiç, kelepçenin anahtarını da geline teslim ederek ömür boyu mutluluk diledi.

Çift, daha sonra elleri kelepçeli nikah defterini imzaladı ve törene gelen misafirlerin masalarını tek tek gezdi.

Yapılacak ilk dans öncesinde kelepçeleri çıkarmak isteyen Savcı Özsoy, anahtarla kelepçeyi açamayınca, polisler çifte yardımcı oldu.