19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Feyzioğlu'ndan 'Yargı Reformu'na tam destek: Belgenin çıkması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, yargı reformu hakkında yaptığı açıklamada, “Bu belgenin çıkması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.” dedi.

TM Dijital Haber Merkezi14 Eylül 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Feyzioğlu'ndan 'Yargı Reformu'na tam destek: Belgenin çıkması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz
İç Anadolu Barolar Başkanlığı Toplantısı’nda konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, “Barolarımızın çok büyük çoğunluğu gündemimizdeki Yargı Reformu Strateji Belgesi’ne tam destek vermektedir.” Ifadelerine yer verdi.
 
Büyük çoğunluğun bu belgenin kanunlaşması için elinden geleni yaptığını belirten Feyzioğlu, “Ekim ayında inşallah meclisimizin ilk gündem maddesi olarak masaya gelecektir. Sadece avukatların dağlar kadar birikmiş sorunlarını çözmekle kalmayacak, vatandaşlarımızın adliyelerden beklentilerini de büyük ölçüde çözecektir, çözmeye başlayacaktır.” dedi.
 
Feyzioğlu sözlerini, “Önemli olan ilk adımı atmaktır. Uzaya da gidecek olsanız, ilk adımı atıp kaldırıma ayak basmak zorundasınız. Sokağa çıkmak zorundasınız. Şu halde birileri umutsuzluk yaymaya çalışsa da, birileri 'olmaz, niyet yok, iyi niyet yok, yapılmaz' demeye çalışsa da biz barolarımızın çok büyük çoğunluğu ve emin olunuz avukatlarımızın ezici çoğunluğu, bu belgenin çıkması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.” şeklinde sürdürdü.