19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Gaziantep'te sular ne zaman gelecek?

Gaziantep’te dün akşamdan itibaren su kesintisi yaşanmakta. Gaziantep’de sular ne zaman gelecek merak edenler için GASKİ’den açıklama geldi. Gaziantep’te yaşanan şebeke suyu kesintisi ile ilgili ayrıntılar haberimizde.

25 Ekim 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Gaziantep'te sular ne zaman gelecek?

Gaziantep şehrinde dün akşamdan itibaren su sıkıntısı yaşanmaktaydı. Akşam 19. 00 civarında şehrin önemli bir kısmına su verilemedi. GASKİ konu ile ilgili duyuru  yaparken gün içinde GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler de açıklamada bulundu ve “Olumsuz haberlere itibar edilmemesi gerekiyor. Hacıbaba deposunun beslediği şebekeye su verilmeye başlanmıştır. Gün içerisinde su olmayan bölgelere kademeli olarak su vereceğiz. Gün boyunca susuz yerimiz kalmayacak. Tüm vatandaşların bilgisine sunarız” dedi.

 

GASKİ'nin su kesintisi ile ilgili yapmış olduğu açıklama ise şöyle: 

 

Hacıbaba su deposunu besleyen Kartalkaya Barajında 23.10.2016 tarihi, saat 19.00 dan itibaren meydana gelen teknik bir arızadan dolayı saat 19.30'dan itibaren şebekeye su verilememiştir.  Arızanın meydana geldiği Kartalkaya Barajındaki çalışmalar bütün gece boyunca giderilmeye çalışılmış olup, çalışmalar tamamlanma aşamasındadır. Şebekeye en kısa zamanda su verilecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız. GASKİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ