19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Genç hemşirenin sır ölümü

Tekirdağ'daki özel bir hastanede hemşire olarak çalışan 21 yaşındaki Pınar Üye, bu sabah evinde annesi Hülya Üye tarafında ölü olarak bulundu. Kronik herhangi bir hastalığı olmadığı belirtilen genç kızın ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

DHA28 Kasım 2012 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Genç hemşirenin sır ölümü
Tekirdağ'daki özel bir hastanesi hemşire olarak çalışan Pınar Üye dün akşam işten çıktıktan sonra ailesi ile birlikte oturduğu Altınova Mahallesi Uydukent Sitesi'ndeki evlerine gitti. Akşam yemeğini annesi Hülya, babası Hasan ve kardeşi Mustafa Üye ile birlikte yiyen genç hemşire yatak odasına uyumaya gitti.

Kızının sabah işe kalkmadığını gören anne Hülya Üye, onu kaldırmak için yatak odasına girdiğinde hareketsiz olduğunu görerek 112 Acil Servis'e haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri, genç hemşirenin öldüğünü belirledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri genç kızın ölümü ile ilgili inceleme başlattı. Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde yapılan incelemede başucunda antibiyotik hapları bulundu. Kızının solunum güçlüğü dışında herhangi bir rahatsızlığı olmadığını anlatan anne Hülya Üye, "Kızımın hafif şekilde solunum güçlüğü çekiyordu. Boğazı gıcıklanıyordu ama bununla ilgili olarak doktora gitmedi. Önemli bir rahatsızlığı yoktu" dediği öğrenildi.

ÖLÜM NEDENİNİ OTOPSİ BELİRLEYECEK

Cumhuriyet Savcısının incelmesinin ardından genç hemşirenin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Üye'nin ölüm nedeni yapılacak otopsiden sonra ortaya çıkacak.

NİŞANLISI HAKKARİ'DE ASKER

Öte yandan genç hemşirenin ölüm haberini alan çalışma arkadaşları evinin önüne akın etti. Gözyaşlarına boğulan Üye'nin arkadaşları, genç kızın ölümüne anlam veremediklerini söyledi. 8 ay önce Gökay ile nişanlanan Üye'nin ölüm haberi Hakkari'de vatani görevini yapan nişanlısından gizlendi. Genç hemşireden geriye ise nişanında çektirdiği mutluluk pozları kaldı.