19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Giresun ve Rize bugün okullar tatil mi? Valiliklerden kar tatili açıklaması

Giresun ve Rize'de bugün okullar tatil mi? Türkiye’de kar yağışı etkisini tüm hızıyla gösteriyor. Giresun ve Rize’de de kar yağışı etkisini gösteriyor. Giresun ve Rize'de bugün okullar tatil mi sorusunun yanıtı haberimizde. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen kar yağışı uyarılarının ardından okullar tatil mi diye merak edenler haberlere bakıyor.

15 Aralık 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Giresun ve Rize bugün okullar tatil mi? Valiliklerden kar tatili açıklaması

Giresun ve Rize’de etkili kar yağışı olması sebebiyle okulların tatil olması gündeme geldi. Peki, 15 Aralık Perşembe Giresun ve Rize okullar tatil olacak mı? Meteorolojinin yaptığı açıklamalar ardından gözler MEB ve valiliğe çevrildi. Kar yağışının yoğunluğuna göre okullar tatil mi belli olacak. Giresun ve Rize’de okullar tatil mi değil mi açıklama geldi. Gelen son dakika haberlerini bu sayfadan takip edebilirsiniz

GİRESUN VE RİZE’DE EĞİTİME ARA VERİLDİ Mİ?

Giresun

Giresun'da 7 ilçede okullar bir gün tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Dereli, Alucra, Güce, Doğankent, Çanakçı ve Keşap ilçesinde eğitime ara verildi.

Bulancak ilçesinde köy okulları, merkezde de Okçu ve Yağmurca köylerindeki taşımalı eğitim yapan okullar tatil edildi.

Rize

Rize'de ise İkizdere ve Kalkandere ilçelerinde kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 15 Aralık Perşembe ara verildi.

İL İL ANLIK HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN...

YURTTA HAVA DURUMU

 

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz kıyıları, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Doğu Akdeniz ile Konya ve Kütahya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların, Doğu Karadeniz kıyılarının yüksekleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.