19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Irmak Kupal'ın anne ve ablasından yürek yakan açıklamalar!

Irmak Kupal cinayetinin çözülmesinden sonra katil cezaevine gönderildi. Irmak Kupal’ın cesedi ise aranıyor. Irmak Kupal’ın anne ve ablası ise hem olanlar hem de sapık katil Himmet Aktürk ile ilgili iç acıtıcı sözler söylediler.

25 Ekim 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Irmak Kupal'ın anne ve ablasından yürek yakan açıklamalar!

Irmak Kupal üç buçuk yaşında sapık bir çocuk istismarcının kurbanı oldu. Önce tecavüz edilen sonra da boğularak öldürülen küçük bebeğin katil zanlısı çıktığı bir televizyon programında suçunu itiraf etti. Katil zanlısıIrmak’ın cesedinin olduğunu söylediği alanda çalışmalar devam ederken Irmak’ın anne ve ablası yürek yakan açıklamalarda bulundu.

 

ANNE KUPAL

 

14 Ekim günü kaybolan kızının 9 gündür arandığını ancak hala bulunamadığını belirten anne Suriye Kupal, “Getirsinler kızımı, kızımı gösterip yavrumu bana versin. 9 gündür aranıyor. Madem yerini biliyor, göstersin çocuğumun yerini mutlaka biliyordur. Ne olur yerini göstersin. Ben hiçbir şey istemiyorum. Sadece yavrumu getirsin istiyorum” dedi.

 

“Nasıl gezebildi bu adam aramızda”

 

Katil zanlısına isyan eden ve gözyaşlarına boğulan acılı anne, “Nasıl gezebildi bu adam aramızda nasıl, nasıl atabildi yavrumu o çöplere. Getirsinler götürüp yavrumu oraya gömdüğü gibi yavrumu çıkartıp geri getirsin. Yavrum daha dün kucağımdaydı, yavruma ben doyamadım, doyamadım. O adamı yanıma getirsinler, konuşamıyordum, konuşacağım o adamla” ifadelerini kullandı.

 

Ailelere de seslenen anne Kupal, çocuklarına bakmalarını, kimseye güvenmemelerini dile getirdi.

 

10 YAŞINDAKİ ABLASI

 

Irmak’ın 10 yaşındaki ablası Ayşe Kupal da o gün yaşadıklarını anlatarak, “Evin önünde oynarken, Irmak’ın sesi kesilmişti, 5-6 dakika geçince babam ‘Irmak'a bak’ dedi. Baktım yoktu. O arada katil Hikmet’in kapısı açıktı ve dışarıda evin önünde oturuyordu. Ben sordum, ‘Irmak'ı gördün mü’ dedim, ‘Hayır şuralarda oynuyordu’ dedi. Sonra aradık adamı da bulamadık. Üzülüyorum, kardeşimin bulunmasını istiyorum. O adamın da hapse girmesini istiyorum. Keşke baksaydım o gün, o adamın evine baksaydım. En azından gizlice yapsaydım, içimden öyle bir his de geçiyordu. Keşke baksaydım” dedi.