20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

2019 GSB İŞKUR başvuru şartları neler?

Gençlik ve Spor Bakanlığına 3 bin 243 'sürekli işçi' alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı.

12 Şubat 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
2019 GSB İŞKUR başvuru şartları neler?

Gençlik ve Spor Bakanlığına 3 bin 243 'sürekli işçi' alımına ilişkin ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvurular bugünden itibaren İŞKUR'un internet sitesi üzerinden yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) bünyesinde Temizlik görevlisi, cankurtaran, mekaniker (pedallı araçlar), otobüs kaptanı (şoför), aşçı, aşçı yardımcısı, elektrik tesisatçısı (bina), güvenlik görevlisi, havuz suyu operatörü, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, garson (servis elemanı), resepsiyon görevlisi (ön büro elemanı), soğutma ve iklimlendirme teknisyeni, bilgisayar donanım / teknolojisi teknikeri, çim alan tesisi ve yönetimi teknikeri, makine teknikeri, gençlik lideri, muhasebeci gibi unvanlarda gerçekleştirilecek sürekli işçi alımı için başvurular İŞKUR resmi internet sayfası, İŞKUR İl, İlçe Müdürlükleri aracılığıyla yapılacak.

Başvuru sırasında gerekli belgeler, başvuru genel ve özel şartları ve diğer detaylar daha sonra GSB'nin resmi internet sayfası ve İŞKUR üzerinden açıklandı.

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Gençlik ve Spor Bakanlığı işçi alımı başvuruları İŞKUR üzeriden yapılacak. İŞKUR sitesine giren vatandaşlar 11 Şubat Pazartesi günü ile 15 Şubat Cuma günü arasında işlemlerini gerçekleştirebilir.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, il ve ilçe müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere 3 bin 243 sürekli işçi alımı İŞKUR üzerinden yapacaklarını duyurdu. GSB personel alımı başvuru için haberimizde yer alan linke tıklamanız yeterli olacaktır.

 

İŞKUR GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI BAŞVURU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ!


Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek ve bakanlığın il/ilçe müdürlüklerinde görevlendirilecek personel alımı için açıklama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacak sürekli işçi alımı duyurusunun 11 Şubat Pazartesi günü 00.00 itibarıyla bakanlığın web sitesinden yapılacağını bildirdi.