18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

13 Ocak hava durumu yağış uyarısı yapıldı

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Malatya çevrelerinin yağışlı geçeceği bildirildi.

13 Ocak 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
13 Ocak hava durumu yağış uyarısı yapıldı

13 Ocak hava durumunda yapılan değerlendirmeler göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Malatya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

 

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

 

13 Ocak hava durumu

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın: Marmara’da kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60km/sa)şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının ise yağış alan yerlerde 4 ila 6 derece azalacağı tahmin ediliyor.

 

İŞTE TÜRKİYE GENELİ HAVA DURUMU RAPORU

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, hafta sonu yurt genelinde yağmur ve karla karışık yağmur beklendiği bildirildi. Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı hafta sonundan itibaren batı kesimlerden başlayarak ülke genelinde hissedilir derecede azalacak.



 

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneydoğu, Karadeniz kıyılarında doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde Güney Ege kıyıları ve Çeşme çevrelerinde güney ve güneydoğudan kuvvetlice (30-50 Km/sa) eseceği tahmin ediliyor.