25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

İstanbul’da metro metrobüs çalışıyor mu, son durum? İstanbul trafiğinde kaos

İstanbul’da metro metrobüs çalışıyor mu? İstanbul’da metro seferleri durduruldu, İstanbul’da metrobüs çalışmıyor. İstanbul trafiğinde büyük kaos yaşanıyor. İstanbul'da şiddetli fırtına ulaşımı da vurdu. Uzunçayır'da üst geçidin korkuluğundaki reklam panosu metrobüs yoluna düştü. Bu nedenle metrobüs seferleri yapılamıyor! İşte, İstanbul metro metrobüs çalışıyor mu sorusunun cevabı.

27 Temmuz 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:

İstanbul’da metro metrobüs çalışıyor mu? İstanbul’da ulaşım son durum nedir? İstanbul'da şiddetli fırtına ulaşımı da vurdu. Uzunçayır'da üst geçidin korkuluğundaki reklam panosu metrobüs yoluna düştü. Metrobüs seferleri yapılamıyor! Metro seferlerinin de durdurulduğu bilgisi geldi. İstanbul'da beklenen yoğun yağış az önce başladı. Trakya'dan gelen dolu ile karışık yoğun yağış nedeniyle de hava trafiği altüst oldu.

İSTANBUL ULAŞIMINDA SON DURUM

İstanbul'da dolu ve şiddetli sağanak yağmur, etkili olmaya başladı. Kentte şiddetli yağış, etkisini fırtına ile artırarak sürüyor. 

İstanbul'da etkili olan şiddetli yağış, E-5 Silivri yönünde trafiği durdurdu. Metro seferleri de iptal edildi.

Marmaray tünel çıkışında araç çıkışlarına 10 dakika boyunca izin verilmedi.Marmaray seferleri iptal edildi.

Avrasya Tüneli'nin, yağış ve fırtına sebebiyle geçici süreyle tedbiren trafiğe kapandığı belirtildi.

Kent genelinde akşam saatlerinde yer yer dolu şeklinde yağan sağanak nedeniyle trafikte de aksamalar yaşanıyor. Avrasya Tüneli de yağış ve fırtına sebebiyle geçici süreyle tedbiren trafiğe kapatıldı.

Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlarda aksamalar yaşanıyor!

PROF. DR. KADIOĞLU: OLDUĞUNUZ YERDE KALIN

Afet Yönetim Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, İstanbul'da başlayan yağış ile ilgili önemli bir uyarıda bulundu. Kadıoğlu, 'Avrupa yakasında olduğunuz yerde en az bir saat kalın. Anadolu Yakası'ndaysanız hemen çıkıp evinize gidin' dedi. 

Hurriyet.com.tr'ye konuşan Kadıoğlu, başlayan yağmurun bir saat süreceğini, Avrupa Yakası'nda oturan vatandaşların sokakta mücadele etmesinden çok olduğu yerde kalmasının daha doğru olacağını söyledi.

Kadıoğlu sözlerine şöyle devam etti: 'Avrupa yakasında zaten trafik felç olacak. Anadolu yakasındakiler hemen çıkıp evine gitsin. Dünyanın her tarafında meteoroloji radarını vatandaş takip eder, ona göre dışarı çıkayım mı diye plan yapar. Ancak bizim ülkemizde maalesef meteorolojik okur yazarlığı çok düşük. Bunu yükseltmemiz gerekiyor.'