19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Jandarma astsubay alımı mülakat yerleri açıklandı

Jandarma Genel Komutanlığı en az önlisans mezunu astsubay alımı mülakat yer ve tarihleri belli oldu.

18 Mayıs 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Jandarma astsubay alımı mülakat yerleri açıklandı

Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) astsubay alımında mülakat yer ve tarihleri açıklandı. Jandarma Genel Komutanlığı mülakat yer ve tarihlerinin açıklanmasının ardından mülakatlara girecek adaylar, fiziki yeterlilik ve diğer aşamaları araştırmaya başladı.

3 bin 560 astsubay alımı gerçekleşecek. Jandarma, geçtiğimiz Nisan ayında yayımladığı ilanında muvazzaf ve sözleşmeli olarak 3 bin 400 adet kadın-erkek astsubay alımı yapacağını duyurdu. İlan için başvurular geçtiğimiz ay alındı ve başvuru sonuçları Nisan ayının son günü açıklandı. Bu sonuçların ardından mülakatlara girmeye hak kazanan adaylar sınav paralarını anlaşmalı bankalara yatırdı. Bunun ardından bugün mülakat yer ve tarihleri bugün açıklandı.

Saatler 14,00î gösterdiğinde açıklanan sonuçların ardından mülakatlara girecek adaylar mülakat süreçlerini ve parkuru araştırmaya başladı.

Jandarma astsubay mülakat sınavı ile ilgili merak edilenleri "www.jandarma.gov.tr", "www.sahilguvenlik.gov.tr" ve "www.jsga.edu.tr" adreslerinden öğrenebilirsiniz.
 

JANDARMA ASTSUBAY ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI - TIKLA SORGULA