24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

2018 Jandarma Uzmanlık başvuru işlemi

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi’nde Jandarma Genel Komutanlığı Sözleşmeli Uzman Erbaş Alımları 2018-1 bağlantısı aktif hale geldi. Şu an için henüz başvuru kılavuzu yayımlanmadı. Kılavuz yayımlandığında da sizleri anında bilgilendireceğiz.

15 Temmuz 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
2018 Jandarma Uzmanlık başvuru işlemi

Jandarma Uzman Erbaş Alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları belli oldu!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev almak isteyen vatandaşlar uzman erbaş alımı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuruları başladı. Şimdi birçok kişi Jandarma Uzman Erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır sorusuyla ilgili bilgi edinmek istiyor. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi, Personel Temin Sistemi üzerinden başvuru sayfasını açtı. Uzman Erbaş alımı için başvurular 13 Temmuz 2018 Saat 11.00'den sonra başladı. 2018 Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuru şartları nelerdir sorusu vatandaşlar tarafından yanıt bekliyor. 2018/1 uzman erbaş alımı için ilgili bağlantı açıldı. Jandarma 2018/1 Uzman Erbaş Alımı Başvuruları Başladı Jandarma uzman erbaş personel alımı ve başvuru şartları jandarma olmak isteyen gençler tarafından merakla araştırılıyor. İşte Jandarma Uzman Erbaş alımı başvurularıyla ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

 

JANDARMA UZMAN ERBAŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

 

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Jandarma Uzman Erbaş alımı şartlarına göre 20 yaşından gün almış olan ve 27 yaşını bitirmemiş olan adayların başvuruları alınacak. 1 Ocak 1991 ile 1 Ocak 1999 tarihleri arasında doğanlar başvuru yapabilecek. Branşlarda aranan özel şartlar ilanın yayımlanmasından sonra şekillenecek. Lojistik branşı sözleşmeli uzman erbaş için en az ilköğretim, diğer için en az lise ve dengi okul mezunu olmak veya yurt dışında dengi okul mezunu olmak şartı aranacak. Buna göre en az ilkokul mezunu uzman erbaş alımı yapılmış olacak.