25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kalbimdeki Deniz yeni bölümde Deniz Diyar'a mesafe koyuyor

Kalbimdeki Deniz yeni bölüm bu akşam FOX TV'de izlenecek. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz yeni bölümde, Deniz tanık olduğu şeylerden dolayı Diyar’a mesafe koyar.

4 Mart 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Kalbimdeki Deniz yeni bölümde Deniz Diyar'a mesafe koyuyor
Kalbimdeki Deniz yeni bölüm bu akşam ekrana geliyor. Her bölümünde yeni gelişmelerin yaşandığı Kalbimdeki Deniz dizisinin yeni bölümünde, Deniz tanık olduğu şeylerden dolayı Diyar’a mesafe koyar. Kalbimdeki Deniz dizisinin 4 Mart 2017 Cumartesi akşamı FOX TV'de ekrana gelecek olan 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölümü merakla beklenen Kalbimdeki Deniz dizisinin fragmanı.
 

KALBİMDEKİ DENİZ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
İlk kez kuyruğunu başkasına kaptıran Hülya’nın hayatı kabusa döner. Deniz tanık olduğu şeylerden dolayı Diyar’a mesafe koyarken, Mirat Serdem’in çiftlikte kalmasını sağlar. Mustafa ve Ece adım adım aşka düşerlerken, Figen de Ferhat’la giderek daha yakınlaşmaktadır. 
 

KALBİMDEKİ DENİZ SON BÖLÜM FOX TV

 
Fikriye’nin bambaşka bir ruh haliyle ve hafızasının bir kısmını kaybederek uyanması, tanıyan herkeste şaşkınlığa yol açar. Nejat ve Mirat arasında paylaşılan sırlarla güven dolu bir dostluğun adımları atılırken, Artun ve Hülya ilişkisi giderek gerilir. Kaleyi içten fethetme yolunda adımlar atan Artun’un Deniz’e ilgisini fark eden ve kıskanan Mirat, Deniz’e olan duygularını biraz daha açık etmeye başlar. Artun’un tehditlerinden kurtulabilmek için Artun’u araştırmaya başlayan Hülya, onun aslında sakat olmadığını öğrenir ve rest çeker.