19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

En güzel Berat Kandili mesajları burada

Amel defterinin kapandığı Şaban ayının 15. Gecesi, temizlenme ve günahlardan arınma anlamına gelen Berat gecesidir. Berat gecesi ne zaman? 2017 yılında Berat 10 Mayıs ve 11 Mayıs’a denk gelmektedir. Berat Kandili’nde yapılması gereken ibadetlerden biri de akrabaları ve dostları hatırlamaktır.

11 Mayıs 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
En güzel Berat Kandili mesajları burada

Amel defterinin kapandığı, kimilerinin Allah'ın rahmetine erdiği kimilerinin ise buna nail olamadığı, Ramazan ayının müjdecisi mübarek Berat gecesi Şaban ayının 15. gecesine denk geliyor. İslam alemi bu sene 10 Mayıs ve 11 Mayıs'ta Berat Kandili ibadetlerini yerine getirecekler. 

BERAT KANDİLİNDE YAPILACAK İBADETLER İÇİN TIKLAYINIZ...

 

BERAT KANDİLİNİN ÖNEMİ, ANLAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

 

BERAT KANDİLİ ORUCU NE ZAMAN TUTULUR?

 

TESBİH NAMAZI NEDİR, NASIL KILINIR? 

 

RESİMLİ KANDİL MESAJLARI

Ashab-ı kiram ve geçmiş evliyaullah büyüklerimiz bu ayda çok oruç tutar, çok Kur'an-ı Kerim okurlar, Peygamber Efendimize çok salavat getirirlermiş. Zenginler zekatlarını bu ayda fakirlere vererek onların Ramazan orucu için kuvvetlenmelerini düşünürlermiş. Kırılan kalpleri onarma, argınlık duvarlarını yıkma, kin, nefret ve intikam duygularını aşma günü olan Berat Kandili'nde sevdiklerinize yollayacağını güzel mesajlar ile onların kandilini kutlayabilirisiniz.

RESİMLİ MESAJLARI GÖREMİYORSANIZ TIKLAYIN...

Mevla çekirdeğe orman gizlemiş, yılanın zehrine derman gizlemiş, tahıl tanesine harman gizlemiş, mübarek gecelere cennet gizlemiş, hayırlı kandiller.

 

Binlerce çiçek var, ama gül başka. Milyonlarca insan var, ama dost başka. Milyarlarca gün var, ama bugün başka, Beraat Kandiliniz mübarek olsun.

 

KANDİL MESAJLARI SMSLERİ

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Beraat kandilinizi kutlarım Allah'a emanet olun. Daha Nice Güzel kandillere..

Zengin; çok mala sahip olana denmez, zengin kalbi olana denir. Kalb zenginliğinden mahrum olan kimse, ne kadar geniş servete sahib olursa olsun yine fakirdir. Tamaı ve hırsı sebebiyle de halk nazarında hakirdir. Kalbi zengin olan kimse de ne kadar fakir olsa herkesin nazarında muhteremdir.Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun.

İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul Beraat Kandiliniz Mübarek Olsun.

Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız beraat kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.

Bu gece hayırIı bir gece, yürekIerimiz ibadetIe çarpsın, gönüIIerimiz bir oIsun.. KandiIiniz mübarek oIsun!

Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için,İnsanlar vardır, dostluğu paylaşmak için, Mübarek günler vardır, Beraberce kutlamak için.. Beraat Kandiliniz Kutlu Olsun!

Bir damla umut serpilsin yüregine, bin tatli umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün dualarin kabul, kandilin mubarek olsun.

Ne zaman ki iyiIikIerimiz keşkeIerimizden önde gider; O zaman hayatı yaşarız. Oysa çoğumuzu hayat yaşıyor. İyiIikIerIe doIu bir yaşam diIeğiyIe iyi kandiIIer.

Ellerin duaya uzandığı, sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle hayırlı kandiller.

Bu mübarek gecede duaIarınızın kabuI ve makbuI oIması diIekIerimIe. Beraat kandiIinizi kutIar, size ve sevdikIerinize hayırIara vesiIe oImasını diIerim.

Bu gece beraat kandiIi.. Günahtan kurtuIuş gecesi.. Haydi dua edeIim.. TemizIensin günah defterIeri.. İyi kandiIIer…

İsIam"ın nurIu yüzü kaIbine doIsun Makamınız cennet Hz. Muhammed komşunuz oIsun GünIerinize mutIuIuk,gönIünüze saadet doIsun KandiIiniz mübarek oIsun!