25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Kılıçdaroğlu, 12 kişinin hayatını kaybettiği yurda karanfil bıraktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'nın Aladağ ilçesinde 12 kişinin hayatını kaybettiği, 24 kişinin de yaralandığı yurda karanfil bıraktı.

İHA3 Aralık 2016 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Kılıçdaroğlu, 12 kişinin hayatını kaybettiği yurda karanfil bıraktı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aladağ Sinanpaşa Mahallesi’nde 5 gün önce elektrik kontağından çıktığı düşünülen ve 12 kişinin hayatını kaybettiği, 24 kişinin de yaralandığı kız öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu ve karanfil bıraktı. Kılıçdaroğlu, bütün ailelere başsağlığı diledi.
 
Kılıçdaroğlu, "Bu çocuklara sahip çıkmak hepimizin ortak görevidir. Bu çocukların okuması için, bu çocukların geleceği için bu çocukların Türkiye’nin geleceği açısından umut olduklarını unutmayarak hep birlikte çaba harcamamız ve okumalarına çaba göstermemiz gerekiyor. Bu olay eminim hepimize ders olur ben bütün anne ve babalara başsağlığı dileklerimi iletiyorum" dedi.
 
Kılıçdaroğlu, ziyaret ettiği kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti. Kılıçdaroğlu, 12 yaşındaki Arife Seda Ucuz'a siyasete ilgi duyması halinde koltuğu ona bırakacağını söyledi. 
 
Kılıçdaroğlu daha sonra Aladağ Kaymakamlığını ve bir kahvehaneyi ziyaret edip vatandaşlarla görüştü.