20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kırklareli'nde okullar tatil mi

Kırklareli'nde kar yağışı etkili olacak. Geçtiğimiz hafta tüm yurtta etkili olan kar yağışları nedeniyle birçok ilde okullar tatil edilmişti. Kırklareli'nde kar yağışının etkili olacak olması öğrencilerin acaba okullar tatil olur mu sorusunun cevabını merak etmesine neden oldu.

19 Ocak 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kırklareli'nde okullar tatil mi
Geçen hafta neredeyse tüm yurtta etkili olan soğuk ve kar yağışlı hava birçok ilde okulların tatil edilmesine neden olmuştu. Bu durum kar yağışının etkili olacağı Kırklareli'nde öğrencilerin okullar tatil mi? Kırklareli Valiliğinden kar tatili açıklaması var mı? sorularının cevabını araştırmaya başlamasına neden oldu. Meteorolojiden yapılan son tahminlere göre Kırklareli'nde kar yağışı cumartesi gününe kadar devam edecek.

 

KIRKLARELİ ANLIK HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN...

 
KIRKLARELİ'NDE OKULLAR TATİL Mİ?
Geçen hafta yoğun kar yağışı nedeniyle birçok ilde okulların tatil edilmesi Kırklareli'ndeki öğrencilerin etkili olacak kar yağışı nedeniyle okullar tatil olur mu diye araştırma yapmalarına neden oldu. Şimdilik Kırklareli Valiliğinden tatil açıklaması yok. Yapılacak açıklamalara haberimizden ulaşabilirsiniz.
 
KIRKLARELİ 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU
 
YURTTA HAVA DURUMU
Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batısı parçalı çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu'nun kuzeybatı kesimleri, Orta ve Batı Karadeniz ile Afyonkarahisar'ın doğu kesimleri, Isparta, Antalya, Giresun ve Trabzon çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Trakya, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Bilecik, Isparta ve Afyonkarahisar'ın doğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklığı ülke genelinde 2 ila 4 azalacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar ise genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da kuzey yönlerden kuvvetlice kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.
 
5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA TAHMİN RAPORU