24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Muharrem İnce: Turgut Özal nasıl gittiyse, Erdoğan da öyle gidecek

Muharrem İnce ve canlı yayın programına katıldığı Fox TV, peş peşe skandallara imza attılar. İnce konuşmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili 'Özal nasıl gittiyse o da öyle gidecek' dedi, Fox TV cümleyi cımbızlayıp KJ yaptı.

star.com.tr17 Mayıs 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, gündeme dair saruları yanıtlamak ve vaatlerini anlatmak için Fox TV'nin canlı yayın programına katıldı. İşte İnce'nin ''kimsenin anlam veremediği vaatleri'' ve imza attığı skandal ifadeler.
 
 İNCE TRT'Yİ YERLA YEKSAN EDERKEN, DOLAR KENDİLİĞİNDEN DÜŞECEK
 
Seçimi kazanması halinde parlementer sisteme geri dönüleceğini vadeden İnce, TRT'deki yapıyı da yerle yeksan edeceğini açıkladı. 
 
Döviz kurundaki yükselişe nasıl bir çözüm bulacağına dair soru yöneltilen İnce, "Hiçbir şey yapmasam dolar kendiliğinden düşecektir." şeklinde karşılık verdi.
 
''ESED'LE BARIŞIRIM, YÖNÜMÜ BATI'YA ÇEVİRECEĞİM''
 
Muharrem İnce'ye, eçimi kazanması halinde Türk dış politikasının ne yönlü bir seyir izleyeceği soruldu. İnce bu soru üzerine yönünü tamamen Batı'ya çevireceğini ve çocuk katili zalim Esed ile de barışacağını ifade etti. 
 
 
''ÖZAL NASIL GİTTİYSE, ERDOĞAN DA ÖYLE GİDECEK''
 
İnce asıl skandala ise ''Cumhurbaşkanı Erdoğan kaybederse gider mi?'' sorusu üzerine imza attı. İnce, "Kaybederse nasıl gitmez, Süleyman Demirel 6 kere nasıl gittiyse öyle gidecek" dedi. Hızını alamayan İnce, şaibeli bir şekilde vefat ederek Cumhurbaşkanlığından giden merhum Turgut Özal'ı örnek göstererek ''Özal nasıl gittiyse, Erdoğan da öyle gidecek'' dedi. Fox TV'nin, İnce'nin skandal sözlerin hemen KJ yapması da dikkatlerden kaçmadı. 
 
İnce ve Fox TV'nin imza attığı skandala sosyal medyadan tepki yağdı.