19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Narkotik sabah kahvalsına geldi

Özel harekat ve bilişim polisini yanına alan narkotik dedektifleri, kahvaltı saatinde torbacılara baskın yaptı. 17 evden 29 kilo esrar çıktı. 13 torbacı gözaltına alındı.

BÜNYAMİN DEMİRKAN-İSTANBUL16 Nisan 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Narkotik sabah kahvalsına geldi
Sokak satıcılarına göz açtırmayan İstanbul narkotik polisi, dün sabah farklı bir operasyona daha imza attı. Narkotik ekipleri, İstanbul genelinde tespit ettiği adreslere kahvaltı saatinde operasyon düzenledi. Operasyona Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Bilişim Suçları ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de destek verdi.

Çifte tabancalı çete lideri

Baskın yapılan adreslerden biri de Beyoğlu Örnektepe'de bir apartman dairesiydi. Apartmanın giriş katına yapılan baskında koltuk altlarına ve çuval içine saklanmış 29 kilogram esrar bulundu. Soruşturma kapsamında ev sahibi ve yanındaki arkadaşı gözaltına alındı. Operasyonlar kapsamında torbacı oldukları öne sürülen Hamdi K. liderliğindeki 13 kişi gözaltına alındı. 29 kilogram esrar, 3 adet hassas terazi, 2 adet silah ve evlerde saksılarda yetiştirilmiş çok sayıda hint keneviri narkotik şube ekipleri tarafından ele geçirildi. Gözaltına alınan şahısların hepsinin daha önceden uyuşturucu madde bulundurmak, satmak ve hırsızlıktan kaydının oldukları belirtildi.