24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Nihat Genç CHP'yi yerden yere vurdu: Biri Mason, öbürü FETÖ'de muhabir

Gazeteci yazar Nihat Genç, CHP adayları Ekrem İmamoğlu ve Tunç Soyer ile ilgili, 'İmamoğlu Bey, Türk ordusu teslim alınırken, Türk ordusuna operasyonlar yapılırken, kendisi Samanyolu TV'de bir spor muhabiri ve FETÖ operasyonlarını da onaylayan birisidir. İzmir'de bir mason, öbür tarafta FETÖ'de spor muhabiri...' açıklamasında bulundu.

star.com.tr10 Nisan 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Sosyal medyadan yapılan bir yayına katılan Gazeteci yazar Nihat Genç, CHP'nin İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
 
Ekrem İmamoğlu ile ilgili övgülere değinerek ''Bu bir tezgahtır'' nitelemesi yapan Genç, ''İmamoğlu Bey, Türk ordusu teslim alınırken, Türk ordusuna operasyonlar yapılırken, kendisi Samanyolu TV'de bir spor muhabiri ve FETÖ operasyonlarını da onaylayan birisidir.'' dedi.
 
FETÖ ve PKK ile mücadele edeceklerini belirten Genç, Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil'in CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İP İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya teşekkür etmesine tepki gösterdi.
 
Genç, ''Özdil ağzından kaçırdı. Seçimin galibi olarak Kaftancıoğlu'na madalya taktı, ''kıymetini bilelim'' dedi. Yetmedi FETÖ'cü CIA ajanı şu an içerde olan Enver Altaylı'nın yiğeni Buğra Kavuncu'ya ''ona da madalya takalım, kahramanımız'' dedi.'' Mangalda kül bırakmayan Kemalistlerin geldiği durum da budur. Bu bir tezgahtır.'' dedi.
 
''Biri Mason, diğeri FETÖ'nün spor muhabiri''
 
Yerel seçimlerde CHP'nin adaylarına yönelik de değerlendirmelerde bulunan Genç, ''Şaibeli iş. İzmir'de bir Mason (Tunç Soyer), öbür tarafta FETÖ'nün spor muhabiri (Ekrem İmamoğlu) artık bunlarla uğraşacağız.'' dedi.